PokerStars förlänger $2000 freerollserie september ut

PokerStars förlänger $2000 freerollserie september ut 0001

Den oerhört populära freerollserien hos PokerStars, där spelarna kan ta del av inte mindre än fem freerolls varje månad med en prispott på $2000 i vardera freeroll, förlängs nu ända fram tills den 26 september och ger därmed PokerNews spelare hela 16 möjligheter att dryga ut sin kassa.

Det speciella med denna $2000 freerollserie hos PokerStars är att det hålls en freeroll varje vecka fram tills den 26 september och bäst av allt är att dessa freerolls är exklusiva för PokerNews spelare. Detta innebär att har man inte öppnat sitt konto hos PokerStars via PokerNews, då är man inte berättigad att spela vilket innebär att man slipper slåss mot tusentals andra spelare för att få sig en del av dessa prispengar!

För att kvalificera sig och kunna ta del av dessa PokerStars $2000 freerolls måste man som sagt ha öppnat ett konto hos PokerStars.com via PokerNews, gjort en insättning och därefter spelat ihop 150 poäng för respektive freeroll man vill spela i. Varje 150 VPP ger spelaren en biljett till en freeroll i nästkommande månad. Alltså, spelade du in 750 VPP under augusti månad, har du tillgång till alla fem $2000 freerolls nu i september. Detta är maximala antalet biljetter du kan spela in.

[I]Observera: Poäng inspelade nu under september månad kommer att räknas till de $2000 freerolls som spelas nu i september, och inget annat![/I] Nästa freerolls spelas nu i morgon dem 19 & på måndag den 21. Den sista spelas sedan sen 26 september. Observera att måndagens turnering är en extrainsatt turnering!

Spelarna hittar dessa turneringar under fliken "Turneringar" och "Privata" i PokerStars pokerlobby.

PokerStars förlänger 00 freerollserie september ut 101

PokerStars lobby - $2000 PokerNews cash freerolls

För att se de fullständiga schemat över alla dessa kommande freerolls, bege er då över till PokerNews freerollsida redan idag.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories