Exklusiva freerolls hos William Hill & CD Poker!

Exklusiva freerolls hos William Hill & CD Poker! 0001

Sugen på att ge dig an de lite större turneringarna men känner att du inte riktigt har råd med inköpet. Varför då inte utnyttja detta tillfälle som nu erbjuds hos både William Hill Poker och CD Poker. $2000 i kontanter och en plats i $100 000 garanterat turnering står på spel i dessa freerolls och därmed också din chans till ett skott på en större turnering. Bäst av allt, dessa freerolls saknar helt poäng och raked händer krav!

Ja du läste rätt, allt du behöver är ett konto hos William Hill eller Cd Poker, ett konto som ni skapat via PokerNews. När kontot skapats och ni gjort en insättning, då är kvalificerade. Svårare än så är det inte.

Skulle du inte kvalificera dig hos ena operatören kan du alltid göra det hos den andra och därmed har du dubbla möjligheter till kvalificering.

Denna freeroll drar igång idag hos både William Hill och CD Poker, klockan 19:45 server tid. Nu är det inte en utan totalt tre freerolls som kommer att hållas med den sista nu på måndag, den 28 september.

De $2000 i kontanter som står på spel, kommer att fördelas i enlighet med operatörens utbetalningsstandard. Utöver pengarna kommer det fyra bästa spelarna få varsin biljett till respektive rums $100 000 garanterat turnering som spelas på fredagar. Vänligen observera att dessa $100 000 biljetter kommer att delas ut 48 timmar efter att denna freeroll spelats färdigt.

Exklusiva freerolls hos William Hill & CD Poker! 101

Otroliga priser att hämta hos William Hill – INGA poäng- eller rakekrav!

Registreringen är öppen för alla kvalificerade spelare så bege dig över till operatören redan idag. Ni hittar turneringarna under fliken "Schemalagda", med namnet "PokerNews $2k Freeroll".

Exklusiva freerolls hos William Hill & CD Poker! 102

Identiskt erbjudande även hos CD Poker – INGA poäng- eller rakekrav!

För ytterligare information, samt en överblick över våra andra erbjudanden, bege er då över till vår PokerNews freerollsida freerollsida idag!

[I]PokerNews notisen: William Hill Poker erbjuder PokerNews spelare en fantastisk William Hill Poker bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning. Väljer du CD Poker, då kan du ta del av en CD Poker bonus på 150 % upp till $500 samt en reloadbonus varje månad på 70 % upp till $500.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories