Jakten på Littlewoods $7000 EPO paket fortsätter

Jakten på Littlewoods $7000 EPO paket fortsätter 0001

Än är det inte för sent att säkra sig en plats i finalen hos Littlewoods Poker, en final där nio finalister gör upp om ett pokerpaket till English Poker Open (EPO) värt $7000. Paketet innefattar inköp till English Poker Open som erbjuder $1 miljon i garanterad prispott.

Vi erbjuder dig två vägar att kvala in till denna final. Antingen genom att spela i vår $500 PokerNews freeroll hos Littlewoods Poker, en freeroll som spelas den 31 augusti. Vinnaren av denna freeroll får en plats i finalen som spelas den 8 september klockan 21:45 CET.

Förutom freerollen, där endast en plats kan vinnas, erbjuder vi även möjligheter att ta dig till finalen via veckorace hos Littlewoods Poker. Spelaren som lyckas spela in flest poäng under respektive vecka får sig en plats i finalen och just nu pågår det femte av totalt sex race. Denna veckans race startade den 23:e och pågår fram till den 29 augusti.

Veckorace Littlewoods Poker

Vecka 1: Färdigspelad

Vecka 2: Färdigspelad

Vecka 3: Färdigspelad

Vecka 4: Färdigspelad

Vecka 5: 23-29 augusti (pågår)

Vecka 6: 30 augusti – 5 september (kommande)

För att se den aktuella ställningen i veckans race, bege er då över till vår PokerNews EPO Race sida idag!

Kravet för att kunna delta i detta race är att du öppnat ditt Littlewoods Poker via PokerNews. När detta är gjort är det bara att börja samla in poäng eller ta chansen via den $500 Littlewoods Poker freeroll som spelas den 31 augusti.

2009 års English Poker Open (EPO) kommer att spelas den 15-19 september på "Dusk til Dawn" i Nottingham, England och kommer att erbjuda $1 miljon i garanterad prispott!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories