Missa inte denna $500 Betfair Poker freeroll

Missa inte denna $500 Betfair Poker freeroll 0001

Missa inte denna kommande $500 PokerNews Cash freeroll hos Betfair Poker, hemmet för bland annat den norska pokerprinsessan Annette "Annette_15" Oberstad. Bästa med denna freeroll är kraven, eller bristen på krav kanske vi ska säga. Du behöver INTE göra någon insättning och INTE spela in några poäng eller raked händer. Allt som behövs är ett Betfair konto.

Denna freeroll spelas om två dagar, den 14 augusti och allt som krävs är som sagt ett Betfair Poker konto som ni öppnat via PokerNews. Klicka bara på vår Betfair Poker länk och ladda därefter ner mjukvaran.

Skulle du redan ha ett Betfair konto som öppnats via PokerNews vd ett tidigare tillfälle? Inga problem, nya som gamla spelare är välkomna att spela i denna freeroll.

Nu är detta inte allt som PokerNews s

pelare erbjuds hos Betfair Poker. Ta en titt på vår PokerNews freerollsida för att se vad mer ni kan ta del av. Självfallet är denna och våra övriga erbjudanden hos Betfair Poker exklusiva för PokerNews spelare, något som innebär ett begränsat startfält och ökade chanser.

[I]PokerNews: Betfair Poker erbjuder PokerNews spelare en speciell Betfair Poker bonus vid första insättning upp till massiva $2500 samt en enorm freerollserie med $2000 i kontanter samt biljetter till $1 million kvalificeringsfreeroll.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories