$1000 i cash och $200k biljetter hos Absolute Poker

$1000 i cash och $200k biljetter hos Absolute Poker 0001

Via en serie $1530 freerolls som vi på PokerNews anordnat tillsammans med våra vänner på Absolute Poker erbjuds nu PokerNews spelare chanser att inte enbart vinna kontanter men också turneringsbiljetter till en större onlineturnering med en garanterad prispott på $200 000. Den första i denna serie freerolls spelades redan den 14 juli, med nästa nu i morgon, den 4 augusti. Kvalperioden börjar närma sig sitt slut så vill du spela i denna freeroll bör du skynda dig.

För att kvalificera dig måste du ha skapat ett Absolute Poker konto via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spela 75 raked händer under respektive kvalificeringsperiod. Öppna ett konto hos Absolute via PokerNews och ta del av vår otroliga Absolute Poker bonus på 200 % upp till $500 vid första insättning.

Vinnaren av turneringen kommer få en biljett till Absolute´s $200 000 garanterat turnering, värd $530. Utöver detta kommer en prispott på $1000 att fördelas över vinnarna, i enlighet med Absolute´s utbetalningsstandard.

Detta erbjudande gäller för alla Absolute Pokers spelare, nya som gamla, så länge kontot öppnats via PokerNews.

Alla turneringar hittar ni i Absolute´s lobby under "Scheduled Tournaments" och "Special" flikarna (se bild nedan) med namnet "PokerNews $1530 Freeroll".

00 i cash och 0k biljetter hos Absolute Poker 101

$1000 i kontanter + biljetter till $200k garanteret hos Absolute Poker

Klicka på följande länk för att se det fullständiga schemat över dessa kommande Absolute Poker $1530 freerolls.

[I]PokerNews notisen: Glädjande nog kan vi också meddela att vi kör ett identiskt erbjudande som detta hos UltimateBet, den andra halvan av Cereus Network!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories