Tony G Pokers $500 freerollserie fortsätter att leverera varje vecka

Tony G Pokers $500 freerollserie fortsätter att leverera varje vecka 0001

PokerNews fortsätter att fylla upp ditt pokerschema med freerolls. Vår freerollserie från Tony G Poker är en av dessa, som fortsätter att leverera sina $500 freerolls varje söndag klockan 15:00

Alla dessa freerolls erbjuder en garanterad prispott på $500 vilket kommer att fördelas bland vinnarna i enlighet med Tony G Pokers utbetalningsstandard. För att kvalificera sig till dessa freerolls måste spelarna ha laddat ner Tony G Poker genom PokerNews, skapat ett konto och gjort minst en minimuminsättning. Det är allt som krävs.

Du kan registrera dig till de freerolls du önskar spela, freerolls som du hittar under "Scheduled" fliken i Tony G Pokers pokerlobby. Kvalificerade spelare måste själva registrera sig till respektive freeroll. Har du redan ett konto hos Tony G, ett konto som ursprungligen öppnats via PokerNews. Då är du mer än välkommen att spela i dessa freerolls.

Här erbjuds ni ett utmärkt tillfälle att börja bygga en bankroll. Exklusiva freerolls innebär i regel ett begränsat startfält där du inte behöver tampas mot tusentals andra spelare i jakten på prispengarna. Istället kan det röra sig om hundratals vilket i sin tur gör att dina chanser ökar avsevärt.

Här nedan hittar ni de åtta närmaste freerolls som står på tur med en turnering redan i morgon, den 7 juni:

7 juni (kvalificeringsperiod 1-6 juni)

14 juni (kvalificeringsperiod 8-13 juni)

21 juni (kvalificeringsperiod 15-20 juni)

28 juni (kvalificeringsperiod 22-27 juni)

För att se de fullständiga schemat över alla kommande freerolls från Tony G, besök då vår freerollsida via denna länk. Den tar er direkt till alla Tony G Pokers freerolls. Vill du se alla de övriga freerolls som erbjuds, ändra då filtret under kalendern, ta där bort Tony G från rullistan Pokerrum och klicka sedan på "filter". Vi rekommenderar att ni lägger till denna freerollsida bland era favoriter, på så sätt missar ni aldrig en enda freeroll som erbjuds via PokerNews. Vill du kan du även prenumerera på vår RSS feed.

PokerNews notisen: Som PokerNews spelare hos Tony G Poker erbjuds du även en fantastisk insättningsbonus på 100 % upp till $600 på din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories