$500 PokerNews freerollserie hos CD-Poker fortsätter

$500 PokerNews freerollserie hos CD-Poker fortsätter 0001

PokerNews $500 Cash freerollserie hos CD Poker fortsätter. Förutsättningarna är inte ändrade utan turneringen är fortfarande exklusiv för PokerNews spelare. Detta betyder att dessa freerolls har ett begränsat startfält, jämfört med allmänna freerolls som normalt ser tusentals spelare komma till start. I dessa freerolls kan det röra sig om hundratals istället för tusentals och dina chanser att eventuellt vinna ett pris ökar därmed avsevärt.

Denna serie är öppen för alla PokerNews spelare som öppnat ett konto hos pokeroperatören CD Poker. Om kontot öppnades igår eller för sex månader sedan spelar ingen roll, inte så länge tillräckligt med poäng spelats in under respektive kvalificeringsperiod för dessa $500 freerolls. Nu är det dags för den näst sista freerollen i denna serie.

CD Poker $500 freerollserie

11 juni (1 poäng under perioden 27 maj-9 juni)

25 juni (1 poäng under perioden 12-24 juni)

För att kvalificera sig till dessa freerolls behöver du ha öppnat ett konto hos CD Poker via PokerNews, gjort en minimuminsättning och därefter spelat ihop 1 CD Poker poäng under respektive kvalperiod. Varje freeroll har en egen kvalificeringsperiod, där denna poäng måste spelas in. Se därför till att försäkra dig om exakt när varje kvalificeringsperiod är och att denna poäng är inspelad just då. Du hittar dessa kvalificeringsperioder på vår freerollsida.

Som spelare hos CD Poker har du även möjligheten att ta del av en exklusiv insättningsbonus på 150 % upp till $500 på din första insättning.

Alla nya spelare, som aldrig tidigare spelat i en PokerNews freeroll, rekommenderas starkt att läsa igenom vår Freeroll FAQ. Där finner ni frågor och svar gällandes en rad olika ärenden.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories