PokerNews erbjuder två $10 000 turneringar hos Poker770!

PokerNews erbjuder två $10 000 turneringar hos Poker770! 0001

PokerNews och Poker770 arrangerar två turneringar med en garanterad prispott på $10 000 exklusivt för PokerNews spelare. Inköpet till dessa två turneringar är låga $10+$1. Missa inte chansen att vinna dig en den av denna enorma prispott. Då turneringen är enbart öppen för PokerNews spelare innebär detta att startfältet är begränsat och dina chanser är därmed större än normalt.

Det var ett tag sedan vi anordnade en turnering med en sådan stor garanterad prispott så missa inte detta gyllene tillfälle. Den är som sagt exklusiv och bättre värde i en turnering får du leta efter.

Dessa två $10 000 turneringar spelas klockan 19:30 under följande två datum:

Onsdagen den 27 maj - Turnerings ID 289795721

Måndagen den 8 juni – (Turnerings ID presenteras senare)

Bäst av allt med denna turnering är inte själva prispotten utan möjligheten att göra rebuy under första timmen. Du kan här göra obegränsat med $1 rebuys fram tills första pausen. Detta betyder att oavsett om du skulle förlora med en monsterhand, har du fortfarande möjligheten att köpa in dig igen och börja om på nytt.

Allt du behöver göra för att kunna spela i denna turnering är att öppna ett Poker770 konto och därefter göra minst en minimuminsättning. När detta är gjort behöver du bara köpa in dig i turneringen för $11 och använda dig av lösenordet du hittar i denna artikel. Lösenordet presenteras ett par timmar innan turneringen startar.

Turneringen hittar du i Poker770s lobby. Klicka på "All Scheduled" och leta sedan reda på turneringen som går under namnet "PokerNews $10k Guaranteed" (se bilden nedan).

PokerNews erbjuder två  000 turneringar hos Poker770! 101

PokerNews $10k Guaranteed Tourney on Poker770

Kanske blir det du som tar hem förstapriset i denna $10 000 turnering. En chans du bara inte bör missa!

[I]PokerNews notis: Poker770 erbjuder PokerNews spelare en fantastisk Poker770 bonus vid första insättning, på 100 % upp till $500. Som spelare hos Poker770 kan du också ta del av en årslång $770 freerollserie.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories