PokerStars $2000 freerollserie fortsätter

PokerStars $2000 freerollserie fortsätter 0001

PokerNews, tillsammans med PokerStars, har tagit fram en freerollserie, exklusivt för PokerNews läsare där PokerStars levererar en freerollserie med en $2000 freeroll varje vecka. Än återstår det dagar i april där ni kan spela in poäng för kommande månads freerolls.

Kortfattad kvalificeringsversion: Öppna konto hos PokerStars genom PokerNews, spela ihop poäng under nuvarande månad och spela i freerolls under nästkommande månad.

Freerolls i maj/juni

23 maj

30 maj

3 juni

13 juni

20 juni

27 juni

30 juni

Tittar vi djupare på kvalificeringen så måste spelarna ha öppnat ett konto hos PokerStars genom PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spela ihop 150 VPP till varje veckofreeroll nästkommande månad. När 150 poäng spelats in kommer du tilldelas en "150 poängbiljett" som du som spelare använder vid registreringen till dessa $2000 freerolls under juni. De poäng du spelar in nu, under maj, räknas till de veckofreerolls som spelas i juni.

Vi befinner oss i mitten av maj och spelare, som spelat in mer än 150 VPP under april, kommer ha biljetter liggandes på sitt konto som ger tillgång till dessa freeroll som spelas nu under maj! Än är det inte heller försent att spela in poäng till nästkommande månads freerolls!

[I]PokerNews rekommenderar: PokerStars.com erbjuder PokerNews spelare en poker bonus på 100 % upp till $50 vid första insättning, detta enbart till nya spelare hos PokerStars.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories