PokerNews presenter i form av kontanter och WSOP-paket

PokerNews presenter i form av kontanter och WSOP-paket 0001

Just nu händer det mycket hos PokerNews. Vi ligger i startgroparna för kommande World Series of Poker men samtidigt som detta sker är vi glada över att kunna presentera andra trevliga erbjudande och freerolls till våra spelare. Våra vänner på Full Tilt Poker har meddelat oss att de förlänger vår freerollserie vi kört tillsammans med dem, i ytterligare två månader. Denna $500 serie kommer att köras under maj och juni månad, exklusivt för PokerNews spelare.

Samtidigt som Full Tilt presenterade denna glada nyhet presenterade även William Hill Poker en $500 freerollserie som körs ända fram till slutet på juli. Även här är det en exklusive freerollserie, enbart öppen för PokerNews spelare. Kravet är att man har ett konto hos William Hill som öppnats via PokerNews och att man spelat in 1 poäng till respektive freeroll. Klicka på följande länk för mer information om denna William Hill $500 freerollserie.

Titan Poker presenterar även dem en exklusiv freeroll för PokerNews spelare, en freeroll som liksom William Hill har kravet att spelarna måste ha öppnat ett konto hos Titan Poker genom att ha laddat ner Titans mjukvara via PokerNews och sedan öppnat kontot. En poäng måste spelas in för att delta i denna $1000 freeroll som spelas ikväll, den 27 april! Klicka på följande länk för ytterligare information om denna Titan Poker $1000 freeroll.

Vi har sparat det bästa till sist. PokerNews och Party Poker kom överrens om att köra tre kvalificerings satelliter till en $12 000 WSOP final där de 20 bästa spelarna från respektive satellit skulle kvala in till denna final som spelas den 3 maj. Två av dessa tre satelliter har redan spelats men en återstår och denna spelas om ett par dagar, den 30 april!. Inköpet till denna satellit är $6 och allt du behöver göra är att hamna bland de 20 bästa för att avancera vidare till finalen där du ställs mot 59 andra spelare i jakten på detta $12 000 WSOP paket. Paketet består av inköp till WSOP Main Event samt $2000 till flygresa och boende under vistelsen i Las Vegas. Samtidigt som denna satellit spelas pågår även kvalificering till nästa freeroll, en $24 000 WSOP* freeroll som spelas den 10 maj. Här kommer de två bästa spelarna gå ifrån turneringen med varsitt $12 000 paket. PartyPoker avslutar sedan med att hålla i en $3000 freeroll den 16 juni! Självfallet är alla dessa exklusiva för PokerNews spelare. Detta innebär att ni måste ha öppnat ett konto hos PartyPoker via PokerNews, gjort en insättning och sen uppfyllt kraven för respektive PartyPoker freeroll.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories