PKR i samarbete med samma Bluefire som utmanat president Obama

PKR i samarbete med samma Bluefire som utmanat president Obama 0001

Nästa generations pokerrum, PKR.com, inledde nyligen ett samarbete med den omtalade träningssidan för poker, Bluefire Poker (www.bluefirepoker.com), med pokerproffset och high stakes poker spelaren Phil "OMGClayAiken" Galfond, god vän men den så omtalade Tom "durrrr" Dwan.

PKR.com kommer att vara Bluefire Pokers exklusiva partner i Europa där Bluefire proffs regelbundet kommer att förse strategi relaterat material till både PKRs webbsida och PKR TV (www.pkr.tv). De 2.5 miljoner spelare som idag har ett konto hos PKR kommer också erbjudas möjligheten att köpa Bluefire Poker prenumerationer via lojalitetspoäng i PKR Shop.

Simon Prodger, marknadschef på PKR sa i ett uttalande:

– Vi är glada över att få vara Bluefires exklusiva samarbetspartner i Europa då vi förväntar oss stora saker från denna webbsida. Vi tror absolut att de kommer att skapa både intressanta och viktiga webbaserade träningstjänster åt spelare världen över. Vi ser fram emot att leverera deras unika och insiktsfulla pokeranalyser och guider till våra 2.5 miljoner spelare.

Bluefire Pokers grundare Billy Murphy tillade:

– Vårt samarbete med PKR Poker är spännande eftersom det ger oss möjlighet att samarbeta med ett annat bolag som är dedikerade gentemot sina kunder och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar, vilket är en sällsynt kvalitet i vår bransch. Bluefire Poker skapades för att drastiskt påskynda inlärningskurva för spelare på alla nivåer genom att erbjuda bästa möjliga utbildningsresurs med högsta kvalitet, på nätet. Om någon vill lära sig hur man går till väga för att skapa en liten extra inkomst vid sidan av, kommer våra proffs att visa dem hur de går till väga. Om någon är motiverad att göra en betydande summa pengar från poker kommer vårt team att hjälpa dem att göra detta. Vi är ett personligt träningsprogram för pokerspelare.

Bluefire utmanar President Obama

Bluefire är också omtalat för att ha utmanat sittande presidenten i USA, Barack Obama i ett parti poker med $1 miljon i prispott. Allt Obama behöver satsa är $1. Syftet bakom denna utmaning är att visa Obama och hans kabinett att poker är ett skicklighetsspel, inte ett spel baserat på tur och att de därför inte borde falla under UIGEA och att amerikanska pokerspelare borde få tillgång till alla pokeroperatörer online, utan att se dess internettransaktioner spärras av kreditinstitut och banker i Amerika. Bluefire är bara en i raden aktörer som aktivt arbetar mot att få UIGEA hävd, att återigen öppna marknaden i USA för amerikanska spelare. Senast ut i strävan mot detta är ärenden inlämnade till domstolar i både Florida och Texas. Än så länge har Obama varken svarat eller kommenterat utmaningen. Vi kan förmoda att G21 mötet i London är aningen mer pressande.

PKR uppdaterar mjukvara till version 1.8

I dagarna presenterade PKR att de släppt en uppdatering till sin mjukvara, från version 1.7 till version 1.8. I uppdateringen ingick en större ändring, en ny spelvariant. Numera erbjuds spelarna även möjligheten att spela Omaha Hi/lo. Utöver detta har även två nya funktioner tillkommit i mjukvara som tillsammans ska förhöja spelupplevelsen ytterligare för spelarna. Dessa funktioner innefattade en tidsbank som nu gör det möjligt för spelarna att få extra betänketid när det ställs inför svåra beslut. Utöver detta kom även funktionen som gör det möjligt för spelarna att hoppa över raster. Har spelarna exempelvis tagit sig till finalbordet, endast ett fåtal spelare återstår och inga av dessa vill egentligen ha en rast utan fortsätta spelet, då kan de detta om alla är överrens, nu med denna funktion. Speciellt smidigt vid heads-up matcher, där ibland dessa irriterande pauser kommer trots att bägge spelare vill fortsätta. Detta var en mindre uppdatering släppt från PKR. En större är att vänta inom de närmaste månaderna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories