Representera Sverige – Vinn $1 miljon via gratisturnering hos Betfair

Representera Sverige – Vinn $1 miljon via gratisturnering hos Betfair 0001

I samband med att spelschemat för årets World Series of Poker Europe presenterades av sponsorn Betfair och arrangören Harrahs kom Betfair med ännu en nyhet, denna gång riktat mot sina spelare. Representera Sverige i Betfairs första WSOP Europe Free Million Dollar Game, en live-turnering som kommer att spelas på ännu ej angiven plats eller tid men där vinnaren kommer gå ifrån finalen som miljonär, med $1 miljon i förstapris.

Kvalet till detta event drog igång för ett par dagar sedan, den 13 april och kommer att pågå under 18 veckor framöver. Totalt står 15 länder med chansen att kvala in spelare till detta event. Spelarna kan dagligen kvalificera sig till veckofinalen. Det 18 bästa spelarna från det dagliga kvalificeringsheatet går vidare till veckofinalen. I denna veckokvaltävling kommer vinnaren att gå vidare till en Sverigefinal* där spelarna gör upp om VEM som ska få representera Sverige vid finalbordet i WSOP Europe Free Million Dollar Game.

Fri kvalificering till 3 maj

Fram till den 3 maj har du som Betfair spelare fritt tillträde till dessa dagliga kvalificeringstävlingar där du kan säkra dig en plats i veckofinalen. Efter detta datum kommer spelarna att få tillgång att spela i en kvalificeringstävling helt gratis. Alla spelare kan självfallet få tillgång till fler satelliter om de vill men här baseras tillträdet på hur många inspelade Betfair poäng spelaren tjänat in.

Börja kvala redan idag, medan det är gratis! 15 länder, en representant per land och därmed en chans på 15 att gå ifrån live-finalen som dollarmiljonär!

Spela mot WSOPE finalister

När du ändå spelar hos Betfair, varför inte ta chansen och utmana norskan och WSOPE mästarinnan Annette Oberstad, WSOPE tvåan John Tabatabai och danske supertalangen Peter "Zupp" Jepsen som alla har Betfair som sponsor och officiell spelplats på nätet! Ni missade väl inte heller WSOPE-artikel där vi presenterade med spelschemat för årets WSOPE evenemang.

[I]PokerNews notisen: Spela online poker hos Betfair Poker. Öppna ett konto via PokerNews och ta del av en poker bonus på 100 % upp $1500 vid första insättning. Använd dig av vår bonuskod PN1500 när du gör din insättning. Dessutom har du möjlighet att vinna Fem BalkanPokerNews paket via Betfair till BalkanPokerNews Challenge i mitten på maj![/I]

* Datum, tid och plats för finalen presenteras vid ett senare tillfälle

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories