Bet365 delar ut över $500 000 under april och maj

Bet365 delar ut över $500 000 under april och maj 0001

Med den första april bakom oss kan vi presentera denna nyhet och nej, det är inte något aprilskämt. Under kommande månader kommer den engelska operatören Bet365 dela ut över $500 000 i priser och turneringsplatser. Utöver detta lukrativa kontant race kommer även gratis WSOP och ECOOP paket att delas ut.

Först ut har vi två ganska vanliga cash race där cash spelare kommer göra upp om $200 000 under perioden 1-14 april där vinnaren kan skryta med ett förstapris på $12 000. Under den andra halvan av april, 17-30 april, kommer det hållas ett $240 000 race där segraren inkasserar ett förstapris på $15 000!

Det är sedan här som de tredje racet kommer in och som erbjuder ett utmärkt värde och erbjudanden till de spelare som gör bra ifrån sig vid kontantborden men som har mindre tur i satelliter. Detta race kommer att köras parallell som bägge dessa två tidigare race, från den 1-30 april där $60 000 i WSOP och ECOOP Main Event paket kommer att delas ut till de tio bästa spelarna. Spelare som hamnar precis utanför denna lista kommer att få tillgång till en speciell freeroll där ett WSOP och fem ECOOP paket står på spel. Detta gäller spelarna med placeringarna 11-40. Spelarna som slutade på plats 41-200 får spela i en freeroll där biljetter till en kommande $100 000 WSOP freeroll står på spel, en freeroll som spelas den 10 juni.

Det enda du behöver göra med andra ord är att placera dig väl i bägge dessa race och du har chansen att inte bara vinna lite extra kontanter men också säkra dig en biljett till årets WSOP Main Event.

Är ett race med biljetter till denna otroliga $100 000 WSOP freeroll (består av 5 Main Event paket, 5 paket till ett $1500 event och 39 $535 WSOP satellit tokens) inget för dig kan du ta dig till denna freeroll på flera olika sätt, däribland:

En placering bland 50 bästa i Bet365 unika turneringsresultatlista i april och maj;
En placering bland topp tre i Bet365 unika turneringsresultatlista i april eller maj;
Åka ut på bubblan i en WSOP Super Satellit hos bet365;
Köpa in dig i varje veckas $250 000 garanterat turnering i april och maj;
Åka ut på bubblan i det sista steget i bet365s Last Man Standing turneringsserie;
Hamna bland de fem bästa eller slå ut WSOP-armbandsvinnaren Jesper Hourgaard i WSOP Beat the Pro bounty turneringen.

Allt som allt finns det mängder av sätt för dig att både vinna en massa extra pengar och/eller paket till Vegas eller ECOOP. För en liten slant kan du säkra sig en resa till årets höjdpunkt inom poker och kanske är det du som blir näste Peter Eastgate, vinnare av WSOP Main Event, allt genom Bet365.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories