Fler proffs bekräftade till 2009 års PokerNews Cup Alpine

Fler proffs bekräftade till 2009 års PokerNews Cup Alpine 0001

Med bara dagar kvar tills starten av 2009 års PokerNews Cup Alpine kan vi på PokerNews med stor glädje presentera ytterligare kända pokerproffs som bekräftat att de kommer att närvara och delta i detta evenemang. Personerna är två högt aktade och välkända pokerprofiler, framför allt inom europeiska kretsar.

Först ut har vi den kända holländska spelaren vid namn Marcel "The Flying Dutchman" Luske. Han tillsammans med mannen bakom PokerStars.com European Poker Tour och tillika Team PokerStars spelaren, John Duthie, har båda bekräftat att de kommer att närvara vid kommande PokerNews Cup Alpine. De ansluter sig till den kända skara pokerproffs som redan är klara till denna fartfyllda vecka, fylld med skidåkning, fester och framför allt poker i mängder, allt på det femstjärniga hotellet The Alpine Palace i Österrikes alper.

Spelare som ännu inte säkrat sig ett paket till detta event har fortfarande möjligheten, trots att det bara återstår fem dagar tills detta event drar igång. SEX $6200 PokerNews Cup Alpine paket finns fortfarande att vinna hos Tony G Poker. Detta via två $18 600 freerolls som vardera ger de tre bästa spelarna ett $6200 paket till detta event. Bäst av allt är att dessa turneringar är öppna för ALLA spelare, oavsett om de öppnat ett konto via PokerNews eller inte.

Som sagt, de tre bästa spelarna från respektive freeroll får varsitt $6200 paket till detta event. Paketet består av boende på det exklusiva hotellet, dagliga liftkort, helikopterfärd från flygplatsen till hotellet, $500 i kontanter till flygbiljetter samt inköp till pokerturneringar och inbjudan till ett spelarparty.

Gå till vår freerollsida för mer information om dessa två turneringar.

I övriga nyheter kring PokerNews Cup har det skett en mindre ändring av spelschemat. Event 5, som tidigare var ett €10 500 High Roller PL Omaha event har nu ändrats till ett €5000 event som är öppet för alla spelare. Marcel Luske och Tony G kommer garanterat att ställa upp i detta event, frågan är, vågar du?

För fullständiga detaljer kring detta och övriga event som står på schemat, besök då PokerNews Cups hemsida på www.PokerNewsCup.com.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories