Bekräftade pokerproffs vid PokerNews Cup Alpine

Bekräftade pokerproffs vid PokerNews Cup Alpine 0001

Vid 2009 års PokerNews Cup Alpine kommer några av världens främsta professionella pokerspelare närvara. Förutom Tony G kommer spelare som PokerStars proffset Noah Boeken, Absolute Pokers Liv Boeree, 2008 års Asian Poker Tour vinnaren David Saab, Poker770s Tristan Clemenceau och Full Tilt Poker proffsen Markus Golser samt Sandra Naujoks, att närvara.

2009 års PokerNews Cup Alpine kommer att spelas på det femstjärniga hotellet The Alpine Palace Ski & Spa Resort i de österrikiska alperna den 21-28 mars. På www.PokerNewsCup.com hittar ni detaljer kring detta event. Hit kommer spelare ha tagit sig via en mängd freerolls och satelliter som erbjudits via PokerNews. Vinnarna av dessa paket har alla fått inköp till de €1500 Main Event som står på schemat. Main Event är höjdpunkten av de sju event som spelas men stort fokus kommer också att riktas mot det €10 500 High Roller Pot Limit Omaha som finns med på schemat.

För professionella spelare eller spelare med en ordentlig plånbok erbjuder Alpine Palace ett exklusivt och privat High Roller Cash Game på Wolf's Hut Ski Lodge. Spelare kommer att transporteras till denna plats via snöskotrar där de får ånjuta av bästa tänkbara VIP-service.

De spelare som ännu inte vunnit ett paket till detta event har fortfarande chansen, både via Tony G Poker där totalt NIO paket delas ut, via Poker770 där två paket står på spel eller via Titan Poker som också erbjuder två paket. Totalt finns det som sagt elva paket kvar att vinna. För mer information om dessa freerolls, beger er då till vår freerollsida redan idag, innan det är för sent!

Nu kanske det finns spelare som inte har möjligheten att ta del av detta magnifika event på grund av åtaganden på hemmaplan, så som jobb, barn eller familj. Dessa spelare kan då istället välja att köpa andelar i de proffs som kommer att delta i detta event, via sponsorsidan ChipMeUp. Här kan ni köpa andelar i både Tony G och David Saab.

Vill ni veta mer, gå då till www.PokerNewsCup.com

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories