$17 000 PNC Alpine dubbelchans freeroll - Poker770

$17 000 PNC Alpine dubbelchans freeroll - Poker770 0001

Poker770 och PokerNews har slagit sig samman för att leverera en sista möjlighet att vinna paket till det kommande PokerNews Cup Alpine eventet som går av stapeln den 21-28 mars. Denna "Super Shot" turnering erbjuder först och främst TVÅ PAKET vardera värda $8000, till ettan och tvåan i turneringen. Förutom detta har Poker770 lagt till $1000 extra i prispotten som kommer att fördelas bland övriga vinnare, allt i enlighet med Poker770s utbetalningsstandard.

Vinnarna av dessa paket kommer få ett paket beståendes av inköp till Main Event samt ytterligare ett event, helikopterfärd mellan flygplatsen och hotellet, boende på femstjärnigt hotell, dagliga liftkort, inbjudan till spelarparty och mer där till. Dessutom får spelaren kontanter till att köpa flygbiljetten till Österrike. Denna turnering erbjuder dock en lite tvist. Förutom att vara en freeroll erbjuds spelarna även möjligheter att göra rebuys. Totalt kan du göra upp till 99 rebuys á $2. Dina chanser ökar därmed mångfaldigt!

Kvalificeringen är enkel, ladda ner Poker770s mjukvara via PokerNews, skapa ett konto, göra minst en minimuminsättning och använd dig sedan av lösenordet PNSIK när du registrerar dig till turneringen. Spelare har fram tills den 13 mars klockan 00:59 på sig att uppfylla dessa krav. Registreringen öppnar senare samma dag, klockan 12:00.

Turneringen i sig spelas dagen efter, klockan 17:05 svensk tid.

Vänligen observera: Alla paket till 2009 års PokerNews Cup Alpine är endast för en vuxen person (vinnaren av paketet). Kostnader som tillkommer om en eller flera gäster följer med kan hittas under vår PokerNews Cup FAQ.

PokerNews notisen: Öppnar du ett konto hos Poker770 genom PokerNews får du, förutom tillgång till denna freeroll, även möjlighet att spela i en $770 veckofreeroll. Ta även del av vår insättningsbonus på 100 % upp till $500 vid din första insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories