Två massiva $18 600 PNC Alpine freerolls återstår

Två massiva $18 600 PNC Alpine freerolls återstår 0001

Pokeroperatören Tony G Poker har slagit till igen, denna gång genom att leverera tre massiva $18 600 PokerNews Cup Alpine freerolls där varje freeroll kommer att dela ut paket till de tre bästa spelarna, ett paket värt $6200. I detta paket ingår inköp till Main Event samt ytterligare ett event, boende på femstjärnigt hotell, dagliga liftkort, inbjudan till fester samt $500 i kontanter till flygbiljett. Sist men inte minst får spelarna flyga helikopter från Salzburg flygplats upp till Hinterglemm. Av dessa tre freerolls återstår nu två, varav den ena spelas i kväll och den andra i morgon kväll!

För var dag som går kommer vi närmare starten av årets PokerNews Cup Alpine, ett event som hålls den 21-28 mars. Elva dagar återstår och Tony G Poker har nu överraskat både PokerNews och framför allt dess spelare med tre massiva $18 600 freerolls som spelas den 15, 16 och 17 mars. I varje freeroll kommer tre lyckliga vinnare få varsitt $6200 paket. Detta betyder att ytterligare 9 spelare kommer att skickas till detta magnifika evenemang i Österrike.

För att kvalificera sig till dessa freeroll måste spelarna ha ett konto hos Tony G Poker, spelar ingen roll vart kontot ursprungligen öppnats ifrån, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat in 100 Tony G Poker poäng. Dessa freerolls är som sagt öppna för alla spelare, inte bara de som registrerat sig via PokerNews. Ni hittar dessa freerolls under fliken "Scheduled" i Tony G Pokers mjukvara.

Aldrig tidigare spelat i någon av PokerNews freerolls, då rekommenderar vi att ni läser våra Regler & Villkor innan ni spelar.

Vänligen observera: Alla paket till 2009 års PokerNews Cup Alpine är endast för en vuxen person (vinnaren av paketet). Kostnader som tillkommer om en eller flera gäster följer med kan hittas under vår PokerNews Cup FAQ.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories