Full Tilt Poker förbereder sig inför WSOP 2009

Full Tilt Poker förbereder sig inför WSOP 2009 0001

Med schemat klart inför årets World Series of Poker och nu med registreringen öppen till alla event har pokeroperatören Full Tilt Poker påbörjat nedräkningen till årets största pokerevent. Fram tills spelstarten kommer Full Tilt att presentera en mängd erbjudanden, satelliter och andra möjligheter att ta sig till WSOP 2009. Det kommer även att finnas på plats för att rapportera från detta event.

En av operatörens kanske mest omtalade erbjudanden är deras $10 miljoner Main Event Mania. Det är erbjudandet som gäller alla spelare som kvalificerat sig till WSOP Main Event via Full Tilt. Skulle någon av dessa kvalificerade spelare vinna Main Event, kan de räkna med att inkassera en extrabonus på otroliga $10 miljoner, en bra bit över 80 miljoner kronor!

Detta blir femte året i rad som Full Tilt Poker erbjudit detta till sina spelare. Under 2007 års Main Event var Lee Watkinson oerhört nära att kamma hem denna $10 miljoner bonus efter att ha kvalat in till Main Event via Full Tilt och sedan tagit sig till finalbordet. Det blev till sist en åttondeplats, en enastående prestation i sig.

Full Tilt Poker erbjuder en mängd olika kvalificeringsmöjligheter till årets WSOP, möjligheter som kommer att presenteras under de kommande veckorna. Operatören håller två gånger dagligen i en 81-spelare shootout turnering där vinnaren i respektive turnering får varsitt $12 000 WSOP Main Event paket. Utöver detta erbjuder Full Tilt Poker också fem dagar i veckan en veckosatellit som också ger vinnaren av respektive satellit ett $12 000 paket.

För var dag som går närmar vi oss starten av årets WSOP, ett event som drar igång i slutet på maj. Inför detta kommer en massiv turnering att hållas hos Full Tilt Poker där hela 150 WSOP paket kommer att delas ut, till de 150 bästa spelarna. Den totala prispotten för denna kvalificeringsturnering landar på $1.8 miljoner! Utöver alla dessa möjligheter finns det även dagliga "Race for Bracelet" turneringar där spelare kan vinna ett $2000 paket till turneringar innan Main Event.

Många kanske trodde att detta var allt som erbjöds men än är det inte slut. En "Stimulus Qualifier" turnering med en garanterad prispott på $200 000 kommer att spelas med 80 paket till WSOP event #4, en $1,000 No-Limit Hold'em turnering. Sist men inte minst kommer spelare ha möjligheten att kvalificera sig till Main Event via "Race for Main Event" där 50 platser står på spel.

Full Tilt Poker planerar även några speciella inslag från WSOP med Howard Lederer, Phil Gordon och Michael Craig inblandade. [Full Tilt är inte associerade med varken Harrahs Entertainment eller World Series of Poker.]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories