Två PokerNews Cup Alpine paket i en freeroll hos Carbon Poker!

Två PokerNews Cup Alpine paket i en freeroll hos Carbon Poker! 0001

Med PokerNews Cup Alpine kommandes allt närmare är det med stor glädje som vi ger våra läsa en sista möjlighet att ta sig till detta event, denna gång via en freeroll med dubbla vinstchanser från våra vänner på Carbon Poker.

I denna freeroll kommer inte mindre än två paket att delas ut. Både ettan och tvåan i turneringen kommer få varsitt paket beståendes av bästa tänkbara pokerhelg de kan önska sig. Allt från lyxigt boende på femstjärnigt skidhotell till dagliga liftkort, helikopterfärd, inköp till två pokerturneringar, där inkluderat Main Event, inbjudan till festligheter och sist, men inte minst, kontanter till flygbiljetten.

Den 21-28 mars i år, kommer PokerNews Cup Alpine att gå av stapeln, mitt ibland e Österrikiska alperna. Vill du få möjligheten att kunna vinna ett av dessa tre paket som står på spel, allt du behöver göra då är att ladda ner Carbon Poker via PokerNews, skapa ett konto och därefter spela ihop 100 Carbon poker poäng under nämnd kvalificeringsperiod. Befintliga Carbon Poker spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews, är mer än välkomna att spela i denna turnering, så länge kraven uppfyllts.

Datumet att lägga på minnet:

Söndagen den 8 mars klockan 20:45

I denna turnering kommer två lyckliga vinnare få varsitt $7800 paket till PNC Alpine. Även här erbjuds en extra prispott på $200 som kommer att fördelas i enlighet med Carbon Pokers utbetalningsstandard.

Denna turnering hittar ni i Carbon Pokers lobby under "Tournaments" och därefter "Private". För ytterligare detaljer kring denna turnering, besök då vår freerollsida. Där finner ni även kvalificeringsperioden för turneringen. Men skynda er, turneringen spelas redan den 8 mars och tiden är knapp! Kvalificeringen till denna freeroll löper ut den 6 mars! För mer information om detta PokerNews Cup event, besök då www.pokernewscup.com

[I]PokerNews notisen:Öppnar du ett konto hos Carbon Poker via PokerNews kan du ta del av en fantastisk insättningsbonus på 200 % upp till $1000 på din första insättning!

Vänligen observera: Alla paket till 2009 års PokerNews Cup Alpine är endast för en vuxen person (vinnaren av paketet). Kostnader som tillkommer om en eller flera gäster följer med kan hittas på vår PokerNews Cup FAQ sida.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories