$16 000 i PokerNews Cup Alpine paket via Full Tilt Poker

$16 000 i PokerNews Cup Alpine paket via Full Tilt Poker 0001

Med två PokerNews Cup freerolls avklarade har vi kommit halvvägs in i denna serie PNC Alpine freerolls hos Full Tilt Poker, exklusivt erbjuder PokerNews läsare. Än återstår två freerolls där vinnaren från respektive turnering går ifrån med ett PNC Alpine paket värt $8000, ett paket som inkluderar inköp till Main Event värt €1500, boende på femstjärnigt hotell, inbjudan till festligheter, dagliga liftkort, privat helikopterfärd från flygplatsen till hotellet, pokermaterial samt kontanter till flygbiljetten.

Intresserade spelare bör lägga följande speldatum på minnet samtidigt som vi vill göra er extra uppmärksamma på kvalificeringsperioden för respektive turnering:

Söndagen den 15 februari (kvalificering sker mellan 30 januari och 12 februari)

Söndagen den 1 mars (kvalificering sker mellan 13-26 februari)

Gemensam spelstart för dessa turneringar är 20:35 svensk tid.

För att kvalificera sig måste spelarna ha laddat ner Full Tilt Pokers mjukvara, skapat ett konto, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop 200 Full Tilt Poker poäng under respektive kvalificeringsperiod. När allt detta är gjort måste spelarna sen själva registrera sig till freerollen genom turneringslobbyn. Spelare som redan har ett konto hos Full Tilt Poker, ett konto som ursprungligen skapats via PokerNews, är välkomna att delta i dessa freerolls så länge kraven för respektive uppfyllts. För ytterligare detaljer om dessa och våra övriga freerolls ber vi er besöka vår freerollsida.

Är detta första gången ni spelar i några av våra freerolls, då rekommenderar vi starkt att ni läser igenom våra allmänna regler & villkor som tillämpas för alla våra turneringar.

2009 års PokerNews Alpine Cup kommer att spelas från den 21 fram till den 28 mars på femstjärnigt skidhotell i de österrikiska alperna. Totalt kommer åtta event att spelas, inkluderat Main Event med ett inköp på €1500.

[I]PokerNews rekommenderar: Ni har väl inte missat den insättningsbonus som vi erbjuder hos Full Tilt Poker. Öppna ett konto idag och du får tillgång till en insättningsbonus på 100 % upp till $600 på din första insättning.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories