Titan Pokers presenterar två PokerNews Cup Alpine freerolls

Titan Pokers presenterar två PokerNews Cup Alpine freerolls 0001

2009 års PokerNews Cup Alpine är ett event du bara inte får missa. Se därför till att markera den 21-28 mars i din kalender som upptaget. Vi på PokerNews vill självfallet se så många som möjligt delta i detta event och erbjuder därför en mängd olika sätt att ta sig dig.

Förutom alla freerolls som erbjuds har vi även en mängd satelliter tillgängliga till detta event. Vinnarna av dessa freerolls eller satelliter kommer få sig ett pokerpaket till PokerNews Cup Alpine med följande innehåll:

Inköp till Main Event värt €1500

Inköp till event #4 PLO värt €300

Boende på det 5-stjärniga skidhotellet The Alpine Palace

Dagliga liftkort

Privat helikopterfärd från flygplatsen till hotellet

Inbjudan till Team PokerNews party

Samt kontanter till flygbiljetter

Är du ute efter att spela i olika freerolls då kanske Titan Pokers freerolls faller dig i tyckte:

Titan Poker – 12 februari och 12 mars klockan 20:45

Dessa freerolls har en oerhört enkel kvalificering. Allt du behöver göra är att ladda ner Titan Poker via PokerNews, skapa ett konto, göra minst en minimuminsättning och därefter spela ihop en ynka Titan Poker poäng under respektive kvalificeringsperiod. Du har fram tills midnatt i natt på dig att kvalificera dig till denna kommande freeroll, som spelas nu på torsdag, den 12 februari. Vinnaren av freerollen får detta paket värt $8000. Klicka på Titan Poker länken här ovan för att komma till vår freerollsida där ni hittar mer information om denna och nästkommande freeroll.

Föredrar du att spela i satelliter, då kan vi erbjuda följande till dig:

PokerStars – delar ut två paket per vecka fram tills den 8 mars.

bwin Poker – delar ut paket varje vecka fram tills den 21 februari.

Ultimate Bet – satelliter med start från $10+$1 med finalsatelliter varje söndag.

För information om vad som väntar under din eventuella vistelse i Österrike och alperna, besök då PNC officiella hemsida, www.PokerNewsCup.com idag.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories