Senaste nytt - RedKings Poker ett hett samtalsämne just nu

Senaste nytt - RedKings Poker ett hett samtalsämne just nu 0001

Pokeroperatören Redkings är för tillfället ett hett samtalsämne, inte enbart för att Team Redkings spelare Ramzi Jelassi tagit sig vidare till dag 3 och prispengarna i EPT Köpenhamn utan också för deras nya så kallade "White Lable" genom Ongame, något som innebär att de numera är verksamma inom EU, något som alla pokerspelare förstår innebörden med!

Nu är det inte enbart Jelassi och denna nya "white lable" som gjort att RedKings kommit upp på tal. I dagarna presenterade de även nyheten att Team RedKing utökats med två heta spelare i form av Ivo "the chessmaster" Donev från Österrike och tysken Christian Heich. För oss svenskar kanske dessa två namn inte säger så värst mycket men Donev är Österrikes mest framgångsrika livespelare med över $ 1 miljon i inspelade vinster. Han vann även ett WSOP-armband vid ett Omaha Limit event år 2000, ett armband han bär en idag vid varje större live-event. Heich visade nyligen framfötterna i Aussie Millions där han bland annat vann ett sidoevent samt slutade på 20 plats i Main Event!

- På bara 2 år har RedKings nått en overklig växt och det är väldigt kul att duktiga och respekterade spelare är intresserade i att bli del av vårt Team. Genom att signa både en världsmästare genom Ivo Donev och en lovande talang som Christian Heich, kanske den hetaste unga spelaren just nu, gör detta till en fantastisk vecka för Team RedKings, kommenterade RedKings Live-event manager, Jerry Land.

Ivo Donev och Christian Heich blir nu team kamrater med svenskarna Ramzi Jelassi och Jonas Molander samt finnländske spelaren Toni Ojala. Både Ramzi och Toni har tagit sig vidare till dag 3 i EPT Köpenhamn, och har därmed tagit sig till prispengarna i detta event. Hur det än går är det medvetna om att de vunnit minst €8929. Det var dock nära att Ramzi inte tog sig hit, detta efter en vågad syn under dag 2 där han synade en motståndarens all-in sittandes med A-K mot motspelarens Q-Q. Komiskt nog överlevde RedKingsspelaren tack vare en RÖD KUNG som föll på rivern. Ska detta ses som ett tecken? Är detta Jelassis turnering? Vi får vänta och se hur de går under dagen idag, då de 40 kvarvarande ska spelas ner tills enbart finalbordet återstår.

I en kommentar sa Ramzi Jelassi följande:

[I]- Detta är min första cash i ett EPT main event sen jag signade med RedKings, det känns grymt skönt att göra det nästan på hemmaplan, det känns som jag kommer att "dinga" (översättning: vinna) hela tävlingen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories