Missa inte Titan Pokers $500 freerollserie!

Missa inte Titan Pokers $500 freerollserie! 0001

PokerNews har gått samman med Titan Poker för att leverera ännu fler $500 freerolls till våra läsare. Denna serie freerolls kommer att spelas varje vecka ända fram till den 24 mars. För att kunna spela i dessa freerolls måste spelarna ha öppnat ett konto hos Titan Poker via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop en enda Titan Poker poäng som senare används till att "köpa in sig" i den freerollen spelaren önskar spela. Fler poäng innebär möjligheten att spela i fler freerolls!

Se till att hålla tisdagakvällar öppna i din kalender under kommande period, om du önskar spela i dessa freerolls. Klockan 20:45 är den gemensamma spelstarten för dessa turneringar ni ser här nedan:

24 februari

3 mars

10 mars

17 mars

24 mars

Befintliga Titan Poker spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews är också välkomna att spela i dessa freerolls, så länge spelaren har tillräckligt med poäng att köpa in sig i respektive freeroll.

Se till att lägga till vår freerollsida bland dina favoriter. På så sätt går du inte miste om en enda turnering vi erbjuder här på PokerNews. Föredrar du att använda dig av en RSS feed, klicka då på denna länk för att starta din prenumeration.

[I]PokerNews notisen:: Titan Poker erbjuder även PokerNews spelare en fantastisk insättningsbonus med $50 GRATIS samt 100 % upp till $500 vid första insättning. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories