Missa inte Poker770s $500 freerollserie!

Missa inte Poker770s $500 freerollserie! 0001

De flesta av de pokerspelare som finns på nätet, vill inte missa chansen att spela i en gratisturnering. Inte riskera några pengar, samtidigt som de har chansen att utöka sin plånbok. Nu erbjuder vi PokerNews spelare just denna möjlighet, via en freerollserie hos vår samarbetspartner Poker770. En turnering spelas varje vecka och erbjuda en garanterad prispott på $770, som fördelas i enlighet med Poker770s utbetalningsstandard. Den allra sista freerollen i denna serie, spelas på självaste juldagen i år.

Det som gör denna freeroll extra unik är att den är öppen för ALLA spelare, oavsett om man tidigare öppnat konto via PokerNews eller inte. Allt du behöver för att kunna spela i denna freeroll är ett konto hos Poker770, att du gjort minst en minimuminsättning och att du använder dig av respektive lösenord för de olika turneringarna, lösenord som du finner på vår freerollsida.

Gemensam spelstart för dessa freerolls är 19:05. Här nedan ser ni en lista över de kommande sju turneringarna.

$770 veckofreerolls hos Poker770

20 februari

27 februari

6 mars

13 mars

20 mars

27 mars

3 april

10 april

17 april

24 april

1 maj

Fullständigt schema över dessa turneringar hittar du på vår freerollsida där du även finner lösenorden till respektive freeroll. Du som öppnar ett konto hos Poker770 via PokerNews kan du även ta del av en fantastisk insättningsbonus på 100 % upp till $500.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories