Hollywood Poker presenterar en exklusiv $500 freerollserie

Hollywood Poker presenterar en exklusiv $500 freerollserie 0001

Hollywood Poker är en i raden operatörer som vi på PokerNews samarbetar med där vi levererar en exklusiv freerollserie till alla våra läsare. I prispotten ligger $500 som fördelas i enlighet med Hollywood Pokers utbetalningsstandard. Utöver detta kommer de fem bästa spelarna från denna $500 freeroll få inträde till en $820 EPT Freerollsatellit som spelas den 27 februari. Om ni inte visste så krävs det inga poäng för att spela i dessa freerolls.

Denna EPT $820 freeroll är en bonus till alla våra spelare. Vinnaren av denna freeroll får inträde till en $320 EPT Satellit. Utöver detta kommer även denna freeroll att ha en prispott på $500 som spelarna får dela på, även här i enlighet med Hollywood Pokers utbetalningsstandard. Spelare som vinner en biljett till denna $820 turnering måste själva registrera sig till turneringen, med hjälp av denna biljett.

Kvalificeringen till dessa turneringar kan inte bli enklare, ladda ner Hollywood Poker genom PokerNews, skapa ett konto och gör därefter minst en minimuminsättning. När detta är klart kommer kvalificerade spelare att delas en biljett som de sedan använder sig av vid registreringen till denna $500 freeroll. Befintliga Hollywood Poker spelare, som ursprungligen skapat sitt konto via PokerNews, är också kvalificerade att delta i dessa turneringar, så länge ovan nämnda krav uppfyllts inom utsatt tidsperiod.

För mer information om dessa samt våra övriga freerolls, bege er då till vår freerollsida redan idag!

[I]PokerNews notisen: Som PokerNews spelare som öppnar ett konto hos Hollywood Poker kan du ta del av en insättningsbonus på 500 % upp till $500 på din första insättning! Ett otroligt tillfälle att utöka din plånbok så missa inte detta enastående tillfälle. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories