ChipMeUp sponsring slutar med finalbord i FTOPS Event #12

ChipMeUp sponsring slutar med finalbord i FTOPS Event #12 0001

Under den korta tid som ChipMeUp ingått i PokerNews har sidan redan hunnit haft stor inverkan både inom online- och livepoker. Tusentals spelare har använt sig av denna sida för att köpa och sälja andelar mellan varandra samtidigt som spelare fått möjlighet att spela i större event som tidigare aldrig var möjligt på grund av för liten plånbok eller på grund av rådande ekonomiska omständigheter.

ChipMeUp sponsring slutar med finalbord i FTOPS Event #12 101

Nu har en av ChipMeUps spelare slagit till igen, med ett av de bättre resultaten i ChipMeUps historia. Andrew "Adgee" Jeffreys slutade nyligen på en sjätteplats i Full Tilts FTOPS Event #12, $1000+$60 No Limit Hold'em event. Han fick möjligheten att spela i detta event genom ChipMeUp och framför allt Tony G som hade en 72 % andel i Andrew. För att nå denna sjätteplats fick Andrew stå emot omkring 1600 utmanare, som alla hade siktet inställt på finalbordet. Sjätteplatsen innebar att han gick ifrån turneringen med en prischeck på $70 090. Andrew var vänlig nog att ställa upp på en intervju efter detta event, trots att han precis åkt ut via en mindre bad beat där han fått in pengarna sittandes med A-J bara för att se motståndaren, sittandes med K-Q, fylla stege på rivern.

"Jag spelar alltid för att vinna och kan absolut inte klaga över resultatet i denna turnering. I den avgöranden handen fick jag in mina pengar sittandes med den bästa handen preflop, vilket är precis vad en pokerspelare vill se. Nu gick det inte min väg men oavsett vad, är jag oerhört nöjd över resultatet både för mig själv och för min sponsor. Med de sagt vill jag också tacka Tony G som ställde upp och sponsrade mig för detta event."

Andrew fick inte enbart chansen att spela på sådan hög nivå utan att känna pressen av att ha egna pengar på spel, han hade även stora delar av ChipMeUp community bakom sig som railade honom i turneringen via ChipMeUps shoutbox:

{banner}[I]"Alla på PokerNews och ChipMeUp har varit helt underbara, speciellt Tony som bidragit med både support och mängder av goda råd under tidigare event jag spelat. Jag använde mig av ChipMeUp för att köpa in mig i ett $2000 event under fjolårets WSOP vilket resulterade i att jag tog mig till finalbordet. Nu vann jag inte turneringen men gick ifrån eventet med $53 598 på fickan. En sak är i alla fall säker, du kan inte sätta ett pris på den support och de råd jag fått av Tony och ChipMeUp."
Andrew har en rad framgångar under sin tid på ChipMeUp och har just nu mängder av andelar till försäljning. Vad är det som gör att han gång på gång använder sig av denna tjänst?
"Det var av en ren slump som jag hittade ChipMeUp men blev genast väldigt imponerad och intresserad av tjänsten. Mjukvaran är väldigt enkel att använda sig av likaså är processen att sälja eller köpa andelar. Du kan göra detta utan någon som helst oro över eventuella missförstånd eller liknande. Här får man klara och tydliga besked över vad man erbjuds som köpare eller säljare och på så sätt vet man exakt vad det är man ger sig in i. Jag har andelar till försäljning i kommande FTOPS event om någon är intresserad och jag kommer helt klart att fortsätta använda mig av ChipMeUp."
Tony G är en man som alltid haft en god känsla för affärer samtidigt som han har ett öga för att hitta vinnande spelare. Han vill att folk ska veta att han är jakt efter fler spelare som Andrew:
"Det är alltid ett nöje att se denna kille spela. Jag har inte sett honom göra ett enda misstag och det är den typen av spelare som jag letar efter att sponsra via ChipMeUp. Jag vill precis som i detta fall med Andrew, ge andra spelare samma möjlighet att vinna riktigt stora pengar. Jag brukar också bringa tur med mig bland de spelare jag sponsrar så vill du bli en av den, bege dig till ChipMeUp och ta chansen!"

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories