En $770 freeroll varje vecka hos Poker770 - Hela året ut!

En $770 freeroll varje vecka hos Poker770 - Hela året ut! 0001

Som ny pokerspelare på nätet väljer många vägen till att bygga en bankroll via freerollturneringar där möjligheten ges att vinna pengar, utan att själv behöva riskera något. Här på PokerNews erbjuder vi nu våra spelare just denna möjlighet, via en freerollserie hos vår samarbetspartner Poker770. Här kommer det att spelas en $770 freeroll varje vecka hela året ut. Prispengar i dessa freerolls betalas ut i enlighet med Poker770s utbetalningsstandard.

Det som gör denna freeroll extra unik är att den är öppen för ALLA spelare, oavsett om man tidigare öppnat konto via PokerNews eller inte. Allt du behöver för att kunna spela i denna freeroll är ett konto hos Poker770, att du gjort minst en minimuminsättning och att du använder dig av respektive lösenord för de olika turneringarna, lösenord som du finner på vår freerollsida.

Gemensam spelstart för dessa freerolls är 19:05. Här nedan ser ni en lista över de kommande turneringarna under hela mars och april, ända fram till den 1 maj:

$770 veckofreerolls hos Poker770

27 februari

6 mars

13 mars

20 mars

27 mars

3 april

10 april

17 april

24 april

1 maj…

Fullständigt schema över dessa turneringar hittar du på vår freerollsida där du även finner lösenorden till respektive freeroll. Du som öppnar ett konto hos Poker770 via PokerNews kan du även ta del av en fantastisk insättningsbonus på 100 % upp till $500.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories