PokerNews presenterar - $770 freerollserie hos Poker770

PokerNews presenterar - $770 freerollserie hos Poker770 0001

För oss på PokerNews är det alltid extra roligt när vi får möjligheten att presentera nya freerolls för våra läsare och detta är inget undantag. I denna artikel presenterar en freerollserie hos vår samarbetspartner Poker770. De kommer att leverera en $770 PokerNews veckofreeroll som spelas varje vecka fram tills juldagen, den 25 dcember. Det som gör denna freeroll extra unik är att den är öppen för ALLA spelare, oavsett vart man öppnat konto. Allt du behöver för att kunna spela i denna freeroll är ett konto hos Poker770, att du gjort minst en minimuminsättning och att du använder dig av respektive lösenord för de olika turneringarna, lösenord som du finner på vår freerollsida.

Denna $770 veckofreeroll kommer att spelas varje fredag med spelstart klockan 19:05. Här nedan ser ni en lista över de första åtta turneringarna.

Poker770 och deras $770 freerolls

6 februari

13 februari

20 februari

27 februari

6 mars

13 mars

20 mars

27 mars …

Fullständigt schema över dessa turneringar hittar du på vår freerollsida där du även finner lösenorden till respektive freeroll. Du som öppnar ett konto hos Poker770 via PokerNews kan du även ta del av en fantastisk insättningsbonus på 100 % upp till $500.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories