$500 PokerNews Cash freerollserie med CD Poker som värd

$500 PokerNews Cash freerollserie med CD Poker som värd 0001

Välkommen till PokerNews $500 Cash freerollserie hos CD Poker, exklusivt för PokerNews spelare. Med exklusivt betyder de att dessa turneringar enbart är öppna för spelare från PokerNews vilket betyder ett begränsat startfält. Detta kan jämföras med allmänna freerolls som normalt ser tusentals spelare ansluta sig. I PokerNews exklusiva freerolls ser du hundratals spelare istället för tusentals och dina chanser att eventuellt vinna ökar därmed.

Denna serie är öppen för alla CD Poker spelare som öppnat sitt konto via PokerNews, om kontot öppnades igår eller för sex månader sedan spelar ingen roll, inte så länge tillräckligt med poäng spelats in under respektive kvalificeringsperiod för dessa $500 freerolls. Alla dessa turneringar har den gemensamma spelstarten 20:45 och spelas under de datum ni ser i listan här nedan, med närmaste turnering redan om två dagar!

CD Poker $500 freerollserie

19 februari (1 poäng under perioden 6-17 feb)

5 mars (1 poäng under perioden 20 feb till 4 mars)

2 april (1 poäng under perioden 20 mars till 1 april)

16 april (1 poäng under perioden 3-15 april)

30 april (1 poäng under perioden 17-29 april)

14 maj (1 poäng under perioden 1-13 maj)

28 maj (1 poäng under perioden 15-27 maj)

25 juni (1 poäng under perioden 12-24 juni)

För att kvalificera sig till dessa freerolls behöver du ha öppnat ett konto hos CD Poker via PokerNews, gjort en minimuminsättning och därefter spelat ihop 1 CD Poker poäng under respektive kvalificeringsperiod. De olika kvalificeringsperioderna finner di på vår freerollsida.

Som spelare hos CD Poker har du även möjligheten att vinna extra bonusar under februari månad. När varje miljonte hand spelas, utses denna hand till en så kallad "Golden Hand". När månaden sedan är slut kommer operatören att dela ut priser till den bästa respektive den sämsta "Golden Hand" där spelarna kan här vinna priser allt från $600 upp till $30 000 beroendes på vilken nivå denna "Golden Hand" spelades. Utöver detta erbjuder CD Poker dessutom en bad beat bonus på $150 dollar samt en Best Hand bonus på $100 dollar. Sist men inte minst hålls en massiv $2.5 miljoner garanterat turnering den 8 mars och satelliter samt andra kvalificeringsmöjligheter finns idag tillgängliga hos CD Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories