CD Poker presenterar exklusiv $500 freerollserie för PokerNews spelare

CD Poker presenterar exklusiv $500 freerollserie för PokerNews spelare 0001

För oss på PokerNews är det alltid extra roligt när vi får möjligheten att presentera nya freerolls för våra läsare och detta är inget undantag. I denna artikel presenterar vår allra senaste freeroll serie, denna gång hos vår samarbetspartner CD Poker som kommer att hålla i en exklusiv $500 PokerNews freerollserie med en till tre av dessa freerolls per månad och där den första spelas den 19 februari. Serien kommer att på gå ända fram till slutet på juni månad. Exakt när varje freeroll spelas hittar ni vinna denna länk.

CD Poker $500 freerollserie

19 februari (1 poäng under perioden 6-17 feb)

5 mars (1 poäng under perioden 20 feb till 4 mars)

2 april (1 poäng under perioden 20 mars till 1 april)

16 april (1 poäng under perioden 3-15 april)

30 april (1 poäng under perioden 17-29 april)

14 maj (1 poäng under perioden 1-13 maj)

28 maj (1 poäng under perioden 15-27 maj )

25 juni (1 poäng under perioden 12-24 juni)

För att kvalificera sig till dessa freerolls behöver du ha öppnat ett konto hos CD Poker via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop 1 CD Poker poäng till respektive freeroll. Varje freeroll har en egen kvalificeringsperiod, där denna poäng måste spelas in så se därför till att försäkra dig om exakt när varje kvalificeringsperiod är och att denna poäng är inspelad just då. Du hittar dessa kvalificeringsperioder antingen här ovan eller på vår freerollssida, genom att klicka på denna länk.

Som spelare hos CD Poker har du även möjligheten att vinna extra bonusar under februari månad. När varje miljonte hand spelas, utses denna hand till en så kallad "Golden Hand". När månaden sedan är slut kommer operatören att dela ut priser till den bästa respektive den sämsta "Golden Hand" under denna period. Spelarna kan här vinna priser allt från $600 upp till $30 000 beroendes på vilken nivå spelaren spelade på när denna "Golden Hand" kom. Dessutom erbjuder CD Poker en bad beat bonus på $150 dollar samt en Best Hand bonus på $100 dollar. Sist men inte minst hålls en massiv $2.5 miljoner garanterat turnering den 8 mars och satelliter samt andra kvalificeringsmöjligheter finns idag tillgängliga hos CD Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories