Sista chansen – Vinn en plats till Aussie Millions Main Event hos Titan Poker

Sista chansen – Vinn en plats till Aussie Millions Main Event hos Titan Poker 0001

PokerNews och Titan Poker har slagit sig samman för att leverera en sista Aussie Millions freeroll, planerad att spelas den 15 januari klockan 10:00 svensk tid. Nu ska vi dock påpeka att denna freeroll är något annorlunda jämfört med tidigare Aussie Millions freerolls som Titan Poker hållit för PokerNews spelare. Vinnaren av denna freeroll vinner en plats till Aussie Millions Main Event värt AUD$10 500.

Som vanligt hos Titan Poker är kvalificeringen oerhört enkel. Allt du behöver göra som spelare är att ladda ner Titan Pokers mjukvara via PokerNews, skapa ett konto, göra minst en minimuminsättning och därefter spela ihop en ynka Titan Poker poäng. När detta är gjort, leta då efter freerollen i turneringslobbyn. Den går under namnet PokerNetwork Aussie Millions Seat Freeroll Självfallet är befintliga Titan Poker spelare mer än välkomna att spela I denna freeroll, det vill säga de spelare som tidigare skapat sitt konto hos Titan Poker via PokerNews.

Kom ihåg, denna freeroll ger vinnaren enbart en plats i Main Event, till skillnad från våra tidigare freerolls där vinnarna fick inköp till Main Event, boende på hotell och kontanter till resan. Skulle du vinna detta paket, ja då behöver du själv bekosta resa och boende. Å andra sidan får du ett inköp värt $10 500 med chans på årets garanterade förstapris på AUD$2 miljoner! Vinnaren måste använda sig av detta paket, gör inte vinnaren det, tillfaller paketet nästa spelare i turordningen.

Vill du fly Sverige för ett par dagar, komma bort ifrån regn, snö och kyla, här är då din chans! Vem vet, kanske det blir du som står överst på prispallen när denna turnering är över. Återvänder till Sverige AUD$2 miljoner rikare samt med ett guldarmband värt $20 000.

PokerNews notisen: Du vet väl att du får $50 helt GRATIS om du skapar ett konto hos Titan Poker och gör en insättning på $50 eller mer. Dessa gratispengar sätts in inom 72 timmar efter din första insättning. Utöver detta får du en insättningsbonus på 100 % upp till $500!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories