Nyårspresent - $2000 veckofreeroll hos PokerStars

Nyårspresent - $2000 veckofreeroll hos PokerStars 0001

Vi på PokerNews vill först och främst önska alla ett gott nytt år och vi hoppas att 2009 kommer bli ännu mer lyckosamt än tidigare år. Vi sparkar igång året med att leverera en nyårspresent, exklusivt för PokerNews läsare där vi, tillsammans med PokerStars, levererar en $2000 veckofreeroll fram till slutet på mars

Kortfattad kvalificeringsversion: Öppna konto hos PokerStars genom PokerNews, spela ihop poäng under nuvarande månad och spela i följade månads freerolls.

Tittar vi djupare på kvalificeringen så måste spelarna ha öppnat ett konto hos PokerStars genom PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spela ihop 150 VPP till varje veckofreeroll nästkommande månad. När 150 poäng spelats in kommer du tilldelas en "150 poängbiljett" som kan användas till att registrera sig för nästkommande månads freeroll. Du kan själv välja vilken av de olika turneringarna du vill spela. Spelar du ihop tillräckligt med poäng kan du anmäla dig till alla $2000 freerolls under månaden som följer.

Dessa biljetter du fått gäller endast för turneringarna under denna månad och kan inte användas till turneringar under månader som följer!

Nu kanske ni undrar hur ni ska kunna kvalificera er till januaris freerolls när kvalificeringsperioden redan upphört. Det är här presenten kommer in. Alla PokerNews spelare, som spelat hos PokerStars under december månad och spelat in poäng får en biljett per 150 inspelade VPP. Många av er kanske redan är kvalificerade till dessa freerolls under januari månad utan att ens veta om det. Håll ett extra vakande öga på ditt konto nu under januari.

[I]PokerNews rekommenderar: PokerStars erbjuder PokerNews spelare en insättningsbonus på 100 % upp till $50 samt en speciell $25 PokerNews bonus, till nya spelare som öppnar konton hos PokerStars.[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories