PokerNews köper upp poker staking sidan ChipMeUp

PokerNews köper upp poker staking sidan ChipMeUp 0001

PokerNews genomförde nyligen ett uppköp av den ledande sidan inom spelarsponsring och spelar staking, ChipMeUp (www.chipmeup.com). Spelare från världen över kan här sälja andelar av sig själv till diverse olika turneringar eller köpa andelar i andra spelare. Här kan man köpa andelar till så gott som alla de större pokerturneringarna online, hos de största operatörerna. Spelare kan även sälja andelar till kommande live-turneringar så som 2009 års Aussie Millions samt World Series of Poker.

Det enda en spelare behöver göra är att registrera sig hos ChipMeUp, en registrering som är helt gratis och skapa sig en profil. Därefter kan spelaren köpa andelar i andra spelare, söka igenom omfattande listor av turneringar, välja insats och/eller procentsats spelaren önskar att satsa för att sen föra över denna summa i enlighet med de önskemål som ställts. 100 % av de kapital som används för att köpa andelar går till inköpet för vald spelare. ChipMeUp tar inte ut någon avgift för köpta andelar men en förbestämd avgift tas ut om du önskar sälja andelar i dig själv.

I likhet med eBay använder sig ChipMeUp av en betalservice som säkerställer att spelare får sin berättigade del. Det starka online community som ChipMeUp och nu PokerNews bidrar med hjälper till att säkerställa att alla transaktioner sker på förutbestämt sätt och i enlighet med slutna avtal. Svenskar kanske mer kan förknippa systemet med samma system som Tradera använder sig av, Payson. Via detta system försäkras både köpare och säljare att avtalet följs.

Tony G har beslutat att sälja andelar av sig själv vid årets Aussie Millions. Se till att bege dig till ChipMeUp redan idag om du vill köpa andelar i en av pokerns "bad boys".

Till sist vill vi fira lanseringen av denna nya PokerNews function genom att erbjuda en unik satellite tillsammans med vår samarbetsparter 888 Poker. Vinnaren av denna satellit får ett Aussie Millions paket värt $12 500. Att delta i satelliten kostar blygsamma $110 och spelas hos 888 Poker på tisdagen den 6 januari klockan 21:00.

Vinnaren får som sagt ett $12 500 Aussie Millions paket som inkluderar inköp till Main Event, boende på Crown Promenade Hotell samt kontanter till flygbiljetter. Nu till det viktiga, skulle vinnaren av denna satellit ta sig till prispengarna i Main Event får spelaren behålla 50 % av vinsten. Övriga 50 % kommer att fördelas till övriga 17 vinnare i satelliten som spelas den 6 januari. Vinstfördelningen i satelliten är som följer:

2 plats 12%

3 plats 8%

4 plats 6%

5 plats 5%

6 plats 4%

7 plats 3%

8 plats 2%

9 plats 1%

10 plats 1%

11 plats 1%

12 plats 1%

13 plats 1%

14 plats 1%

15 plats 1%

16 plats 1%

17 plats 1%

18 plats 1%

Ett $12 500 Aussie Millions paket är garanterat i denna satellit. Övriga inköp kommer att fördelas i enlighet med 888 Pokers utbetalningsstandard. Skulle den totala prispotten nå $25 000 kan två $12 500 paket komma att delas ut, efter beslut taget av 888 Poker och PokerNews.

Detta erbjudande är öppet för alla 888 Poker spelare som skapat sitt konto via PokerNews. Har du inte skapat ditt konto via PokerNews, skicka då ett email med ditt 888 Poker användarnamn till PR[at]PokerNews.com senast två dagar innan turneringen spelas (3 januari).

[I]PokerNews notisen: Denna turnering har ett minimumkrav på 40 spelare. Vinnaren måste använda sig av paketet annars avsäger sig spelaren rätten till vinsten. Detta erbjudande skiljer sig en aning från våra övriga erbjudanden så vi rekommenderar starkt att ni läser igenom de regler & villkor som tillämpas för detta erbjudande. Dessa regler och villkor är på engelska. [/I]

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories