PokerNews Cup Alpine satellitserie hos UltimateBet

PokerNews Cup Alpine satellitserie hos UltimateBet 0001

I vår presentation av PokerNews Cup Alpine har vi tidigare presenterat de olika vägar ni kan ta för att ta er till detta magnifika event. Nu vill vi presentera ännu en möjlighet som erbjuds, denna gång via den nyligen lanserade UltimateBet PokerNews Cup Alpine satellitserie.

Med start från idag kan du spela i en serie sub-satelliter från låga $10+$1. En vinst här ger dig tillträde till veckofinalen som spelas varje söndag. För er som inte önskar köpa in er för pengar kan glädjande nog utnyttja era Ultimatepoäng istället, om så önskas.

Varje söndag spelas en satellitfinal där ett garanterat PokerNews Cup Alpine paket värt 6000 euro delas ut. Den första i raden finalen spelas nu på söndag, den 25 januari. Skulle du vilja köpa in dig direkt i finalsatelliten får du vara beredd på att betala de $500+$30 som inköpet ligger på.

Varje vinnare kommer få ett paket som består av följande:

Inköp till Main Event värt €1500

Inköp till event #4 PLO värt €300

Boende på det 5-stjärniga skidhotellet The Alpine Palace

Dagliga liftkort

Privat helikopterfärd från flygplatsen till hotellet

Inbjudan till Team PokerNews party

Samt kontanter till flygbiljetter

Spelare som ännu inte har ett konto hos denna operatör kan börja med att ladda ner Ultimate Bets mjukvara, därefter göra minst en minimuminsättning och sen gå till schemalagda turneringar i pokerlobbyn och sen gå in under satelliter. Därefter är det bara att köpa in dig i den satellit du önskar spela.

För den allra senaste informationen och detaljer kring detta live-evenemang, besök då www.PokerNewsCup.com. Där hittar ni all information ni kan tänkas behöva, bilder från den kommande spelplatsen och information som spelschema, inköp med mera.

PokerNews notisen: Öppnar du ett konto hos Ultimate Bets via PokerNews kan du ta del av en fantastisk insättningsbonus på 150 % upp till $1600 på din första insättning! Missa inte detta otroliga tillfälle!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories