PKR.com uppdaterar plattform och slår rekord

PKR.com uppdaterar plattform och slår rekord 0001

PKR.com är kanske det mest innovativa pokerrum online idag, med sin avancerade 3D-miljö och funktioner sällan tidigare skådat. För några dagar sedan presenterade de en ny uppdaterad mjukvara innehållandes över 50 nya funktioner och förbättringar. Denna nya version går under namnet "version 1.7".

Överst på listan bland dessa nya funktioner står tre helt nya spelmiljöer vars teman ger spelarna en helt unik upplevelse. Först har vi ett kinesiskt tema, där spelarna får en smak av orienten. Därefter har vi ett Egyptiskt tema, där spelarna får spela i en miljö baserad på de stora konungarnas tid kring Nilen. Sist, men inte minst, presenterades även miljö likt en vinkällare där unga korthajar sida vid sida med mer sofistikerade spelare kan känna sig som hemma.

PKR.com uppdaterar plattform och slår rekord 101

PKR har även lyssnat på sina spelares önskemål och implementerat nya betalmetoder som PaySafe och ClickandBuy, samt lagt till ytterligare turneringar till sitt spelschema, däribland rebuy-turneringen "The Open", en $10 dollars turnering med en garanterad prispott på $10 000. Förutom allt detta har utvecklarna på PKR, arbetat intensivt med att göra programvaran och 3D-miljön ännu mer realistisk. De har bland annat lagt till en sekvens, efter att en turnering spelats färdigt, där den vinnande spelaren ställer sig upp och firar sin vinst. Detta är bara en i raden funktioner som förbättrats.

{banner}Även spelarantalet har vuxit hos PKR under den senaste tiden. Den 4 januari nådde PKR, för första gången någonsin, 15 000 inloggade spelare samtidigt. Dessutom registrerades 40 000 nya kunder under perioden 24 december till 4 januari vilket gör att PKR´s totala kundbas idag hamnar på 2.4 miljoner kunder. PKR är, enligt pokerscout, ett av de snabbast växande pokerrum idag när det gäller cashspel och denna nya programvara som släppts, kommer med största sannolikhet göra att dessa siffror stiger ytterligare. PKR.com har ännu inte drabbats av den ekonomiska kris som råder världen över utan fortsätter att se sina siffror växa. Kanske kan de rida på vågen till dess att stormen lagt sig. Det enda vi kan göra är att hoppas. Här nedan ser ni bilder från de nya teman som lagts till.

Egypten-tema

PKR.com uppdaterar plattform och slår rekord 102

Orienten-tema

PKR.com uppdaterar plattform och slår rekord 103

Vinkällar-tema

PKR.com uppdaterar plattform och slår rekord 104

[I]PokerNews notisen: Öppna ett konto hos PKR.com via PokerNews och få en insättningsbonus på 100 % upp till $600 eller $2000, du väljer![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories