ChipMeUp – Ännu ett sätt att ta dig till pokerbordet under 2009

ChipMeUp – Ännu ett sätt att ta dig till pokerbordet under 2009 0001

Det senaste tillskottet till PokerNews familj är ChipMeUp som ger spelare världen över ännu en möjlighet att ta sig till live-event, spela i turneringar och bygga en bankroll, något som de aldrig tidigare kunnat på grund av bristande ekonomi.

I vår senaste 888 Aussie Millions satellite hos ChipMeUp, blev det engelsmannen Luke "Resteal" Abolins som gick hem som segrare och vann därmed de $12 500 Aussie Millions paket som stod på spel. Strax därefter befann han sig ombord på ett flygplan, på väg till vackra Melbourne, Australien.

Då detta var ett paket knutet till ChipMeUp och spelarsponsring fick Luke paketet tillsammans med en del villkor. Bland dessa villkor stod de att han skulle få behålla 50 % av eventuell vinst i Main event där övriga 50 % skulle fördelas till 18 andra spelare som deltagit i samma satellit där Luke vann detta paket. Luke erkänner att detta var en av de avgörande faktorerna till varför han deltog i detta erbjudande.

- Något jag verkligen såg som passande var att övriga deltagare i denna satellit inte gick lottlösa då det kan kännas oerhört frustrerande att spendera timmar i en satellit eller freeroll för att sen slås ut och inte få ett skvatt, sa Luke.

När han dessutom visste att spelarna hade andelar i honom resulterade detta i att han var extra fokuserad under turneringens gång.

- De stoppade mig från att tilta helt och hållet, något som jag normalt annars kan göra. Jag spelade inte enbart för mig själv utan för 18 andra spelare också, däribland ett par vänner. Att jag sen enbart skulle få 50 % av vinsten gjorde att jag kunde behålla fokus i mitt försök att vinna turneringen och inte enbart försöka ta mig till prispengarna, vilket är ett extremt viktigt koncept i turneringspoker, förklarade Luke.

Luke slogs ut på 79 plats av de 681 startande efter att han ställt all-in med {a-Hearts}{q-Hearts} men inte lyckats besegra motståndarens {k-Spades}{10-Diamonds} hand. Hur som helst är Luke säker på att han lämnat turneringen som en bättre spelare.

- Trots att jag missade prispengarna med en sådan liten marginal måste jag erkänna att jag verkligen uppskattade att ha fått spela I denna turnering, kommenterade Luke. Han forsätter med att säga:

- Jag fick under min tid i turneringen en mängd erfarenhet som jag tar med mig till nästa stora live-turnering jag spelar. För varje gång jag spelar i ett event som detta lär jag mig något nytt vilket jag tar med mig till nästa event samtidigt som jag utvecklar mitt spel.

Vill du få samma chans som Luke, besök då ChipMeUp. Kanske kan du, tillsammans med några av dina vänner sponsra varandra till kommande turneringar, live som online där ni alla kan skörda vinsten. Besök ChipMeUp.PokerNews.com idag!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories