Var med och slå Guinness rekord hos PokerStars under julhelgen

Var med och slå Guinness rekord hos PokerStars under julhelgen 0001

Under julveckan pågår en hel del intressanta event hos PokerStars, däribland försöket att slå Guinness rekord i att anordna världens största online-turnering. Ett tak på 35 000 spelare har satts till denna turnering, en siffra som vid tidpunkten då denna artikel skrevs är uppe i 23 200 registrerade spelare. Vill du vara med och skriva historia då är det bäst att du skynda dig att registrera dig till turneringen.

35 000 spelare, ett inköp på $10+$1 och en garanterad prispott på $500 000 är vad som gäller för denna turnering. Fylls alla platser i turneringen då skriver PokerStars Guinness världsrekord genom att ha anordnat den största online-turneringen någonsin. Denna turnering kommer att spelas den 28 december klockan 21:30 CET. Tänker du delta, räkna då med att avsätta ett flertal timmar, om du planerar att gå långt i turneringen.

Förutom detta världsrekordförsök har PokerStars även beslutat att höja prispotterna för både deras Sunday Warm-up turnering och huvudturneringen, Sunday Millions. Prispotten i den inledande turneringen ökas till 1 miljon dollar och i huvudturneringen till hela 2.5 miljoner dollar. Spelstart för dessa turneringar är 28 december klockan 18:45 respektive 20:30 CET. Satelliter till bägge turneringar finns tillgängliga både med kontant- och FPP-inköp.

Team PokerStars kommer under julhelgen också att köra en intern turnering till välgörande ändamål. Det tre bästa spelarna i turneringen bestämmer hur prispengarna på $5000, $10 000 respektive $15 000 ska fördelas. Samtidigt ska denna turnering också utse en lagkapten för Team PokerStars inför framtida evenemang under 2009.

Till sist presenterar vi ett populärt koncept som nu är tillbaka under perioden 24 december till 1 januari där PokerStars betalar ut bonusar för Milestone-händer. Varje miljonte hand kommer att generera i en bonus till alla involverade spelare, där vinnaren får den större delen av kakan. Vinnaren av denna miljonte hand får en bonus från $250 för micronivån upp till $2000 för den högsta nivån. Övriga spelare som varit involverade i denna hand kan ta del av en bonus från $100 upp till $800, för den högsta nivån. Även en bonus kommer att betalas ut beroendes på VIP-status med start från SilverStar. Skulle en SilverStar spelare spela denna milestone-hand får han eller hon en extra bonus på 15 %. Denna bonus ökar för varje VIP-nivå upp till 200 % för Supernova Elite. Kanske finns det en möjlighet att vinna tillbaka en del av allt ni lagt ut för årets alla julklappar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories