$30 000 i Aussie Millions freerolls hos Poker770

$30 000 i Aussie Millions freerolls hos Poker770 0001

Finalen i årets World Series of Poker har inte mer än hunnits avslutas innan vi presenterar nästa stora evenemang och de freerolls som vi erbjuder till våra läsare. Vi talar förstås om Australiens Aussie Millions som spelas på Crown Entertainment Complex. Main Event kommer här att ge förstapristagaren ett garanterat förstapris på minst 2 miljoner australiensiska dollar. Inköpet för detta event ligger på 10 500 dollar. PokerNews, tillsammans med Poker770, ger våra spelare två chanser att ta sig till detta enorma evenemang i Australien, fyllt med poker av absoluta världsklass, god mat, trevlig underhållning och en underbar stad.

Poker770s $15 000 Aussie Millions freerolls kommer att spelas följande datum:

16 november (kvalificeringen stänger den 14 november klockan 23:59)

7 december (kvalificeringen stänger den 5 december klockan 23:59)

Vinnaren i respektive freeroll kommer att få ett paket värt $12 500 som innefattar inköp till Main Event, exklusivt boende samt $2500 i kontanter till flygbiljetter tur och retur. Dessutom kommer ytterligare $2500 läggas till prispotten och fördelas per Poker770s standard.

Kvalificeringen är oerhört enkel, ladda ner Poker770 genom PokerNews, skapa ett konto, gör en insättning och använd dig sedan av de lösenord som finns angivet på vår freerollsida. Nya spelare måste ha uppfyllt detta senast 2 dagar innan spelstart. Befintliga Poker770 spelare, som skapat sitt konto via PokerNews, är självfallet välkomna att delta i dessa turneringar så länge ovan nämnda krav uppfyllts.

Som en liten bonus till alla Poker770 spelare erbjuder vi även två $8000 freerolls med paket till PokerNews Alpine Cup som pris. För ytterligare information om dessa turneringar, besök då vår freerollsida

[I]PokerNews rekommenderar: Som ny spelare hos Poker770 kan du även ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till $500 på din första insättning![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories