PartyPokers mjukvara får ett ansiktslyft

PartyPokers mjukvara får ett ansiktslyft 0001

PartyPoker är ett av de pokerrum som funnits längst på internet, med en stor spelarskara och ett högt och aktat rykte. Under en längre tid har PartyPoker nu arbetat för att genomföra en total uppgradering av deras plattform, med ny grafik, nya funktioner, allt för att tillgodose spelarnas behov och önskemål.

Uppgraderingen kommer att ske etappvis och kan förväntas genomföras inom snar framtid. Med den nya mjukvaran kommer spelarna att kunna ladda upp egna bilder eller använda sig av den mängd bilder som står till deras förfogande via mjukvaran. När det gäller själva spelet så har förbättringar genomförts i form av förvalsknappar för olika satsningar som ½ pott, ¾ pott, hela potten eller all-in. Det blir även enklare att genomföra så kallade rebuys Den nya mjukvaran ger också ett elegant, modernt och innovativt intryckt något som den föråldrade plattformen saknade.

När det gäller hjälpmedel så har PartyPoker förbättrat anteckningsverktyget och gjort det enklare. Dessutom har chatten fått sig en ordentlig uppfräschning vilket gör att de både ska vara enklare att hantera samt lättare att läsa. Alla dessa nya förändringar är utan tvivel välkomna och jag är nästan säker på att spelarna kommer att se positivt på förändringarna.

Här under kan ni se bilder på hur grafiken och layouten såg ut och hur den nya kan tänkas bli.

[I]Gamla layouten[/I]

PartyPokers mjukvara får ett ansiktslyft 101

[I]Nya layouten[/I]

PartyPokers mjukvara får ett ansiktslyft 102

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories