Mansion Pokers flytt till iPokers nätverk nu avklarad

Mansion Pokers flytt till iPokers nätverk nu avklarad 0001

Mansion Poker slog igenom tidigt på pokermarknaden som en operatör med aggressiv marknadsföring. Många kanske minns WSOP 2006 då Mansion Poker hade ett alldeles eget jetplan med företagets logotyp över hela sidan av planet, eller sponsringen av det engelska fotbollslaget Tottenham Spurs. Operatören skapade sig också ett namn via deras enorma live-satsning, The Poker Dome.

Under en längre tid stod Mansion Poker på egna ben som en oberoende operatör där de erbjöd massiva turneringar med ett enormt övervärde. Det skulle dock visa sig bli en för svår uppgift för företaget som efter lång överläggning till slut valde att gå över till pokernätverket OnGame. Efter en tid på detta nätverk insåg man från Mansion sida att deras behov och önskemål inte kunde uppfyllas inom det nuvarande nätverket och beslöt sig nyligen för att gå över till ett av världens ledande nätverk, iPoker. Här får de sällskap av operatörer som Titan Poker, CD Poker, Nobel Poker, Tony G Poker, Bet365, Poker770 med flera.

IPokers nätverk använder sig av en mjukvara framtagen av företaget Playtech vars plattform bjuder på spel som Texas Hold em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7-korts stötpoker. Över 10 miljoner dollar i garanterade prispengar delas ut över nätverket under en månad och här kan över 30 000 spelare ses regelbundet aktiva, vilket gör det oerhört enkelt för nya spelare att hitta rätt på just den speltyp och nivå de önskar spela på. Mjukvara i sig är stabil med tydliga, enkla grafiska typsnitt och funktioner, allt för att göra upplevelsen vid pokerbordet så stor som möjligt, utan avbrott eller liknande. Med tydliga och enkla snabbfunktioner, knappar och kort blir spelandet en ren fröjd vilket gör att man gärna kommer tillbaka för att spela igen.

I och med flytten över till iPoker, som nu är avklarad, kommer Mansion Poker också att få tillgång till den enorma europeiska pokerserien, European Championship of Online Poker (ECOOP) som drar igång den 24 november. Här kommer priser till ett sammanlagt värde av 4.5 miljoner dollar att delas ut under 14 dagars spel. Serien avslutas med Main Event med start den 7 december där en prispott på minst 1.5 miljoner dollar erbjuds. Inköpet till denna turnering ligger på $1000+$60.

Under perioden 15 september till 19 oktober delar Mansion Poker även ut $200 000 i kontantpriser. Allt spelarna behöver göra för att ta del av dessa priser är att spela in Mansion Poker poäng. Desto fler poäng som spelas in, ju mer pengar kan man vinna. I högsta gruppen får man ta del av en prispott på $35 000 med en minimum utbetalning på $1000. Vill du vara med och dela på dessa pengar, skapa ett konto hos Mansion Poker via PokerNews och du kan också ta del av vår återkommande $2500 månadsfreeroll samt en insättningsbonus på 100 % upp till $200.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories