Vinn en resa till Australien via CarbonPoker!

Vinn en resa till Australien via CarbonPoker! 0001

Många av oss här hemma i Sverige har inte undgått att hösten är på ingång. Dagarna blir kortare och kallare. Löven börjar sakta med säkert ändra färg och snart kommer träden lysa med en sådan vacker gul/röd färg. Vissa av oss gillar denna tidpunkt på året samtidigt som andra önskar sig långt långt bort. För den sistnämnda skaran kommer nu här en möjlighet där deras önskan kan slå in. Alla pokerintresserade bör boka upp lördagen den 20 september i sina kalendrar.

Våra vänner på Carbon Poker håller nämligen en massiv Grand Final denna dag där ett flertal vinster står på spel, alla med en sak gemensamt, en resa bort från hösten och kylan. Turneringen kommer att ha ett paket till Aussie Millions 2009, värt $15 000, som pris till vinnaren samt minst 1 paket till PokerNews Cup Australien, värt $6000. Med minst ett paket menar vi att desto större prispotten blir, desto fler $6000 paket kommer att delas ut. Skulle det bli kontanter över i prispotten, utöver dessa paket, kommer dessa att betalas ut i enlighet med Carbon Pokers standard.

Här nedan kan ni se vad varje paket kommer att ge vinnaren:

$15 000 Aussie Millions 2009 paket

Inköp till Main Event värt $10 000

Åtta nätter på Crown Hotel

Flyg tur och retur

CarbonPoker spelarpaket

CarbonPoker spelarvärd

Exklusiv CarbonPoker middag

Biljetter till Australian Open i tennis

Besök på Melbourne Zoo

Aussie Millions paket samt inbjudan till spelarparty

För att få ett smakprov om vad som hände i fjol vid Aussie millions, klicka då här här.

$6000 PokerNews Cup Australien paket

Inköp till Main Event värt AUD$2200

Sex nätter på exklusiva Crown Promenade hotel

Inbjudan till ett exklusivt PokerNews spelarparty

Spelarväska fylld med PokerNews material

$2500 i kontanter till resa och fickpengar

CarbonPoker spelarpaket

CarbonPoker spelarvärd

Exklusiv CarbonPoker middag

Besök på Melbourne Zoo

Dessa paket erbjuder dig inte enbart chansen att få spela högkvalitativ poker, de erbjuder dig möjligheten att få besöka en av Australiens mest fartfyllda städer.

Intresserade spelare kan antingen köpa in sig direkt för $250+$25 eller använda sig av en Grand Final biljett som de blivit tilldelad. För mer information om detta paket och pokerrum, ladda då ner deras mjukvara här.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories