PKR avancerar – Nu två miljoner användare

PKR avancerar – Nu två miljoner användare 0001

London, den 4 september 2008 - PKR.com nått ännu en viktig milstolpe i dag efter att deras två miljonte användaren registrerats. Det som kanske är mest enastående är att för drygt ett år sedan nådde operatören en miljon användare och nu drygt tolv månader senare har denna siffra fördubblats.

Enligt PokerScout.com, en väl respekterad sida som övervakar trafiken bland industrins operatörer, är nästa generationens pokeroperatör, PKR, den som vuxit snabbast bland alla operatörer online som inte accepterar amerikaner och näst snabbast totalt. I ett osäker ekonomiskt klimat visar denna konstanta tillväxt ett tydligt tecken på att PKR.com är en växande profil inom industrin.

Viktiga faktorer för deras fortsatta framgång utgör inrättandet av PKR TV, en timmes långa tv-program som når en potentiell publik på över 15 miljoner i Europa, införandet av Club PKR bonusprogram och publicering av Stacked, en poker tidning.

Marketing Director, Simon Prodger sade "Bara en handfull poker märken någonsin har nått denna milstolpe, och ingen har gjort det så snabbt och utan att ta amerikanska spelare. Vi är mycket nöjda med våra framsteg och ser fram emot att göra tredje året ännu bättre. "

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories