Spela till dig en plats i Finnkampen via Betway Poker

Spela till dig en plats i Finnkampen via Betway Poker 0001

PokerNews är oerhört glada över att få kunna presentera vår senaste samarbetspartner bland våra pokeroperatörer. Denna gång är det Betway som slagit sig samman med PokerNews för att leverera några av de bästa erbjudanden våra läsare kan tänka sig.

Vad sägs om att få åka till Tallinn och spela i pokerfinnkampen? Detta är just vad du kan vinna om du spelar i Betways freeroll som spelas nu på onsdag, den 27 augusti. Denna freeroll är som ni förstår bara öppen för svenska och finska spelare men är helt gratis. Det enda ni behöver göra är att ha/öppna ett konto hos Betway och därefter registrera er till freerollen genom att använda lösenordet "tallinn08"

Vinnaren av denna freeroll får ett paket värt ungefär 10 000kr som inkluderar resa och boende i Tallinn, med utresa den 12 september samt inköp till turneringen värt €400+40. Själva turneringen spelas den 13-14 september och är den andra av tre pokerfinnkamper som ska spelas i år. Den första spelades under slutet på maj och den sista är inplanerad till början av december.

Förutom denna freeroll finns det en hel del annat intressant på gång hos Betway. Vad sägs om deras 4-4-2 turneringar, tre turneringar med ett sammanlagt inköp på bara $2. Här har vi turneringar som Rebuy Rumble, One dollar baby, Happy Saturday freeroll och Special $500 freeroll, Förutom detta erbjuds även så kallade lojalitetsturneringar, där du kan förvandla dina lojalitetspoäng till turneringsinköp. Sist men inte minst har vi sparat den massiva insättningsbonus du kan få om du öppnar ett konto hos Betway Poker och gör en insättning. Då väntar en insättningsbonus på 100 % upp till otroliga $5000!

Missa inte chansen, på onsdag är det dags för Pokerfinnkampens freeroll, öppna ett konto idag och se till att du får vara med och försvara Sveriges heder mot finländarna! Sist ut förlorade Sverige så nu är det hög tid att vinna tillbaka bucklan!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories