Hollywood Poker levererar två PokerNews Cup Australien freerolls

Hollywood Poker levererar två PokerNews Cup Australien freerolls 0001

Hollywood Poker är den senaste operatören att leverera freerolls med vinstpaket till årets upplaga av PokerNews Cup Australien. Totalt erbjuds två freerolls vardera värda $7200 respektive $5000.

Först ut är en freeroll som erbjuder spelarna mer än bara ett PokerNews Cup paket. På spel i denna freeroll står även stepbiljetter till en $24 000 London Live Main Event satellit. Freerollens totala värde ligger på $7200 och spelas på lördagen den 6 september klockan 15:00. Här nedan ser ni vad som erbjuds vinnarna

1 plats

Inköp till Main Event värt AUD$2200

Sex nätter på exklusiva Crowne Plaza Hotel

$1500 i kontanter till flygbiljetter

Inbjudan till Team PokerNews välkomstparty

En spelarväska fylld med Team PokerNews material

Plats 2-6

Satellitbiljett värd $320 till $24,000 London Live Main Event satellit

Plats 7-11

Satellitbiljett värd $54

Plats 12-21

Satellitbiljett värd $33

Intresserade spelare måste först och främst ladda ner Hollywood Pokers mjukvara via PokerNews, därefter öppna ett konto, göra en insättning och spelat ihop 100 Hollywood Poker poäng under perioden 14 augusti till 5 september. Alla kvalificerade spelare kommer efter periodens slut att få en biljett som de använder sig av vid registreringen till freerollen.

Den andra och sista freerollen är en $5000 PokerNews Cup Australien freeroll och som spelas den 27 september klockan 15:00. I den här turneringen är det enbart vinnaren som erhåller ett pris, vilket är som följer:

Inköp till Main Event värt AUD$2200

Sex nätter på exklusiva Crowne Plaza Hotel

$1500 i kontanter till flygbiljetter

Inbjudan till Team PokerNews välkomstparty

En spelarväska fylld med Team PokerNews material

För att kunna spela i denna freeroll måste spelarna ladda ner Hollywood Pokers mjukvara via PokerNews, därefter öppna ett konto, göra en insättning och spelat ihop 75 Hollywood Poker poäng under perioden 6-26 september.

Som i föregående freeroll kommer alla kvalificerade spelare, efter kvalificeringsperioden upphört, att tilldelas en biljett som de använder sig av vid registreringen till denna freeroll. Skulle du redan ha ett konto hos Hollywood Poker, som du skapat via PokerNews, oroa dig inte. Även du kan spela i dessa freerolls så länge kraven för respektive freeroll uppfyllts inom utsatt tidsperiod.

För mer information om dessa och våra övriga turneringar, besök då vår freerollsida.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories