Mängder av freerolls väntar PokerNews spelare hos Poker770

Mängder av freerolls väntar PokerNews spelare hos Poker770 0001

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, är det inte så man brukar säga? Kanske de kan vara fallet för PokerNews spelare som skapat ett konto hos Poker770. De som väntar spelarna är onekligen något riktigt gott eller vad sägs om en $10 000 cash freeroll som spelas nu på lördag, den 30 augusti! Bäst av allt är att de inte finns några som helst "dolda" krav eller liknande för att kvalificera sig till turneringen. Allt du behöver göra är att följa tre väldigt enkla steg och du har därefter säkrat dig en plats i denna massiva freeroll. Dessa steg är som följer:

1 – Ladda ner Poker770 via PokerNews och skapa ett konto.

2 – Gör en insättning på minst $20.

3 – Använd dig av lösenordet REAL10K när du registrerar dig till turneringen.

Allt detta måste vara uppfyllt senast på fredag. Självfallet är även befintliga Poker770 spelare, som skapat sitt konto via PokerNews, välkomna att spela i denna freeroll så länge de gjort en insättning på $20.

Än är det inte slut, förutom denna massiva $10 000 freeroll erbjuds även en mängd månadsfreerolls, vardera värda $2770. Även dessa är exklusiva för PokerNews spelare, vilket innebär ett begränsat startfält och därmed ökade chanser. Precis som med $10 000 freerollen finns de inte heller här några dolda krav. Allt ni behöver göra är att besöka vår freerollsida för att hitta lösenordet till respektive freeroll. Ni kan även ta del av inte mindre än två $5600 PokerNews Cup Australien freerolls samt en $500 cash freeroll varav den första PokerNews Cup freerollen spelas redan nu på fredag, den 29 augusti.

Här har du chanser att inte enbart dryga ut din plånbok med lite extra pengar utan också komma bort ifrån höstrusket och åka till varmare bredgrader "down under". Missa inte denna otroliga möjlighet från Poker770!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories