Svensk gissade rätt och vann ett WSOPE paket

Svensk gissade rätt och vann ett WSOPE paket 0001

Under årets World Series of Poker hölls en något annorlunda tävling i Las Vegas. Målet med tävlingen var att gissa hur många marker en Mini Cooper fyllts med och personen som kom närmast eller gissade rätt antal skulle vinna ett prispaket beståendes av inköp till årets World Series of Poker Europe Main Event.

Den som lyckades med bedriften att komma närmast blev svensken Marcus Gustafsson som enbart gissade fel på otroliga tre marker. Han hade lämnat in en gissning på 127 644 och det rätta antalet var 127 641!

Då Marcus nu kom närmast vann han ett enastående VIP WSOPE paket som består av inköp till Main Event, boende på förstklassigt hotell samt resa till och från London, allt på Betfairs bekostnad!

Blickar vi tillbaka till fjolårets tävling såg vi 362 spelare komma till start i detta fantastiska event. Två svenskar, Johannes Korsar och Magnus Persson, lyckades båda ta sig till finalbordet efter att ha visat upp enastående spel. Vann gjorde dock norskan Annette Obrestad, blott 18 år gammal, efter att hon besegrat engelsmannen John Tabatabai heads-up. Segern gav henne en prischeck på en miljon pund, motsvarande 12 miljoner svenska kronor och självfallet ett WSOP-armband. De båda svenskarna gick från finalbordet med £114,030 och en sjundeplats för Magnus och £191,860 och en femteplats för Johannes.

I och med vinsten i denna utlottning kommer Marcus att få chansen att försöka bli bäste svensk i årets Main Event. Kanske har han turen och skickligheten på sin sida att det hålla hela vägen och att det blir han som höjer armbandet i slutänden. Oavsett vem det blir som tar hem segern, har vi ett spännande pokerevenemang att vänta oss.

[I]PokerNews rekommenderar: Vill du också ha möjligheten att vinna en plats till årets WSOPE Main Event, varför inte spela i någon av alla de satelliter som erbjuds hos Betfair Poker. Passa på att ta del av vår insättningsbonus upp till $1,000 på din första insättning![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories