Sista chansen - $20 000 Ladbrokes Poker freeroll!

Sista chansen -  $20 000 Ladbrokes Poker freeroll! 0001

Här på PokerNews presenterade vi under maj månad tre enorma frirullar, exklusivt för våra läsare i samarbete med Ladbrokes Poker. Dessa tre $20 000 turneringar hölls i samarbete med PokerNews och var endast öppna för de spelare som registrerat sig hos Ladbrokes via PokerNews. Den första spelades i slutet på maj, den andra i slutet på juni och nu, i slutet på denna månad, är det dags för den tredje och sista $20 000 turneringen.

I den första frirullen såg vi strax över 500 spelare komma till start, i den andra närmare 300 men gemensamt för båda turneringarna var att vinnaren gick ifrån turneringen med hela $5000 på fickan, helt gratis!

Inför denna, den tredje turneringen, har Ladbrokes infört några mindre förändringar som måste uppfyllas innan spelarna blir kvalificerade till turneringen. Här nedan för alla krav som måste uppfyllas, nya som gamla:

Spelarna måste börja med att ladda ner Ladbrokes Pokers mjukvara via PokerNews och därefter göra en insättning på minst $50. Därefter måste spelarna spela ihop 250 Ladbrokes Poker poäng senast onsdagen den 30 juli. Uppfylls dessa krav är spelarna sen kvalificerade till turneringen som spelas på torsdagen den 31 juli klockan 21:00 svensk tid. Registreringen till denna turnering öppnar 12:00 samma dag som turneringen spelas och spelarna måste själva registrera sig till turneringen, efter att den öppnat.

Skulle du redan vara en registrerad spelare hos Ladbrokes och du skapat ditt konto via PokerNews, då kan du också spela i denna turnering så länge som kraven för denna turnering uppfyllts inom utsatt tid.

[I]PokerNews rekommenderar: Skapar du ett konto hos Ladbrokes, via PokerNews kan du även ta del av vår insättningsbonus på 100 % upp till $750 på din första insättning. Missa inte detta gyllene tillfälle att utöka ditt startkapital![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories