Massiva frirullar hos PokerStars under juli till september

Massiva frirullar hos PokerStars under juli till september 0001

Vi på PokerNews är väldigt glada over att kunna presentera vårt spelschema hos PokerStars under juli,augusti och September månad. Totalt erbjuds turneringar till ett värde av $140 000, allt exklusivt för PokerNews spelare.

JULI

$11,000 LAPT Uruguay Freeroll – Lördagen den 19 juli klockan 20:30

De två bästa spelarna i denna turnering får ett varsitt $5000 LAPT paket som ger dem inträde till Main Event, fyra nätter på hotell samt kontanter till resa. De sista $1000 i prispotten kommer att fördelas över platserna 3-36 i form av LAPT Step biljetter. Dessa biljetter ger vinnarna möjlighet att spela till sig ett paket till de övriga stoppen på denna latinamerikanska pokertour. För att få möjligheten att spela i denna freeroll, måste spelarna ha laddat ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapat ett konto och gjort en insättning. Därefter måste spelarna ha spelat ihop 200 VPP mellan den 3-17 juli. Efter att kvalificeringsperioden upphört, kommer kvalificerade spelare att tilldelas en biljett som de använder sig av vid registrering till turneringen.

AUGUSTI

$10 000 PokerNews Cash freeroll – Fredagen den 8 augusti klockan 20:30

Det kan väl inte bli bättre än så här? I denna freeroll slåss spelarna om rena kontanter till ett totalt värde av $10 000. För att kunna spela i denna måste spelarna ha laddat ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapat ett konto och gjort en insättning. Spelarna måste sen spela ihop 300 VPP mellan den 17 juli och 5 augusti. Efter att kvalificeringsperioden upphört, kommer kvalificerade spelare att tilldelas en biljett som de använder sig av vid registrering till turneringen

$34,400 EPT Barcelona freeroll – Söndagen den 17 augusti klockan 20:30

I denna massiva freeroll står inte mindre än två EPT Barcelona paket på spel, vardera värda $16 700. Skapa ett konto hos PokerStars, via mjukvara nerladdat från PokerNews, gör en insättning och spela därefter ihop 250 VPP mellan den 2-14 augusti och du är sen kvalificerad till denna otroliga freeroll. Inte nog med att dessa två paket står på spel, även $1000 i Step biljetter kommer också att fördelas mellan platserna 3-36, stepbiljetter EPT Barcelona turneringar.

$13,000 APPT Korea freeroll – söndagen den 31 augusti klockan 20:30

De två bästa spelarna i denna freeroll vinner ett APPT Korea paket vardera värt $6000 som ger dem inträde till Main Event, boende på hotell samt kontanter till resan. De kvarvarande $1000 i prispotten fördelas på platserna 3-36 i form av step biljetter till APPT Korea satelliter. För att kunna spela i denna freeroll måste spelarna ha laddat ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapat ett konto och gjort en insättning. Spelarna måste sen spela ihop 200 VPP mellan den 16-28 augusti. Efter att kvalificeringsperioden upphört, kommer kvalificerade spelare att tilldelas en biljett som de använder sig av vid registrering till turneringen.

SEPTEMBER

Två $24 000 PokerNews Cup Australien freerolls - Lördagen den 6 & 20 september klockan 20:30

Flaggskeppet i vår PokerNews Cup serie, PokerNews Cup Australien återvänder igen under oktober månad och PokerStars delar nu ut inte mindre än åtta $5000 PokerNews Cup paket fördelat på två $24 000 frirullar. De fyra bästa spelarna i respektive turnering vinner varsitt $5000 paket, ett paket som innefattar inköp till Main Event värt AUD$2200, sex nätter på exklusiva Crown Promenad Hotel samt $1500 till resa. Utöver dessa fyra paket i varje turnering har PokerStars också lagt till ytterligare $4000 som kommer att fördelas enligt deras standard. För att kunna spela i denna freeroll måste spelarna ha laddat ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapat ett konto och gjort en insättning. Spelarna måste sen spela ihop 150 VPP mellan den 28 augusti och 3 september för den första turneringen och 11-17 september för den andra turneringen. Efter respektive kvalificeringsperiod kommer kvalificerade spelare att tilldelas en biljett som de sen använder sig av vid registrering till turneringen.

$30 000 APPT Auckland freeroll – Lördagen den 13 september klockan 20:30

I denna otroliga freeroll vinner inte mindre än fem spelare varsitt $5000 paket som ger dem inträde till Main Event i APPT Auckland, nätter på hotell samt pengar till resa. Förutom dessa fem paket har PokerStars också lagt till ytterligare $5000 i prispotten som kommer att fördelas enligt PokerStars standard. Spelare som vill ha möjligheten att spela i denna massiva freeroll måste ha laddat ner PokerStars mjukvara via PokerNews, skapat ett konto, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop 150 VPP under den 4-10 september. Kvalificerade spelare kommer, efter den 10 september, att få en biljett som de använder sig av vid registrering till turneringen.

Tillhör du skaran spelare som redan har ett konto på PokerStars, ett konto som du skapat genom PokerNews, då kan även du spela i alla ovan nämnda turneringar, så länge de individuella kraven för respektive turnering uppfyllts.

Vilken plats tilltalar dig mest? Barcelona, Australien eller Nya Zeeland? Nu har du möjligheten att vinna resor till alla dessa otroliga platser, allt genom PokerNews! Missa inte denna otroliga chans att få se delar av världen du kanske aldrig sett tidigare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories