Jonas "Nebuchad" Danielsson ansluter sig till Team Ladbrokes

Jonas "Nebuchad" Danielsson ansluter sig till Team Ladbrokes 0001

Ladbrokes Poker presenterade idag via ett pressmeddelande att Jonas Danielsson, mer känd som Nebuchad på Internet, skrivit på för Team Ladbrokes. 25 år gammal har Jonas redan skapat sig ett välkänt och fruktat namn inom high stakes poker online. Detta återspeglas då han tidigare i år tilldelades priset som "Årets Internetspelare" vid Scandinavian Poker Awards.

Jonas har redan, under årets WSOP, placerat sig i pengarna med en 42:a plats i event #9, $1500 six-handed. ($5904), 42:a plats i event #25, $10 000 heads-up Championship ($14 438) och en 76:e plats i $2500 six-handed ($4655).

Hans riktigt stora framgångar kommer dock från hans onlinespel där han under sin karriär som professionell pokerspelare spelat in över $3 miljoner, motsvarande 18 miljoner kronor.

Jonas sa följande om hans inträde i Team Ladbrokes:

- Jag är oerhört nöjd och glad över att äntligen bli del av Team Ladbrokes. Ladbrokes är platsen jag spelat på under hela min pokerkarriär. Klassen på pokern hos Ladbrokes har gjort att jag kunnat utveckla mitt spel till vad det är idag.

Hans största framgångar på Ladbrokes kom under slutet på 2007 då han vann över $150 000 i Ladbrokes High Stakes spel, The Legends Reunion.

Edward Ihre, marknadsdirektör på Ladbrokes sa följande om Danielssons anslutning till Team Ladbrokes:

- Att vi ville ha med Jonas i vårt team var det inge snack om. Han började sin pokerkarriär med att spela våra gratisturneringar och har sedan dess utvecklats till en av de bästa onlinespelarna i världen. Det var naturligt för båda parterna att genomföra denna sammanslagning.

Fler nyheter

Other Stories