$30 0000 i PokerNews Cup Australien freerolls hos Full Tilt Poker

$30 0000 i PokerNews Cup Australien freerolls hos Full Tilt Poker 0001

Nu var det dags att presentera ytterligare en operatör som levererat en mängd PokerNews Cup freerolls exklusivt till PokerNews spelare. Denna gång är det våra vänner på Full Tilt Poker som leverera PokerNews Cup Australien freerolls till ett sammanlagt värde av $30 000.

Totalt kommer sex paket att delas ut från Fult Tilt poker där varje paket är värt $5000. Den lyckliga vinnaren av respektive paket kommer då att få följande:

Inköp till Main Event (värt $2,200)

Sex nätter på exklusiva Crown Promenade Hotel

$1500 i kontanter till resa

Inbjudan till Team PokerNews välkomstparty

Spelarväska fylld med PokerNews material

För att få möjligheten att spela i alla dessa freerolls måste man som spelare först ha laddat ner Full Tilt Pokers mjukvara via oss. Därefter skapa ett konto och göra en minimuminsättning. När detta är gjort återstår bara att spela ihop ett visst antal poäng under nedan angiven tidsperiod. Här följer när respektive turnering spelas med kvalificeringsperiod inom parantes:

lördagen den 26 juli (spela ihop 100 full tilt poäng under perioden 11-24 juli)

lördagen den 8 augusti (spela ihop 100 full tilt poäng under perioden 25 juli och 7 augusti)

lördagen den 22 augusti (spela ihop 100 full tilt poäng under perioden 8-21 augusti)

lördagen den 5 september (spela ihop 100 full tilt poäng under perioden 22 augusti och 4 september)

Alla dessa turneringar har en gemensam starttid klockan 03:30 om natten.

Som ni såg ovan var de bara fyra av de totalt sex utlovade paket. I vår sista freeroll kommer nämligen två lyckliga vinnare att erhålla varsitt $5000 paket. Denna freeroll spelas fredagen den 19 september och under perioden 5-18 september måste spelarna spela ihop 150 full tilt poker poäng för att kvalificera sig till freerollen.

Skulle du redan ha ett konto hos Full Tilt poker, ett konto som du skapat via pokernews, då har även du möjligheten att spela i alla dessa turneringar förutsatt att ovan nämnda krav uppfyllts inom utsatt tidsperiod.

För mer information om dessa och andra kommande turneringar, besök då vår freerollsida.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories